Închide meniul
Foto

Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş! Adina Maria a cerut ordin de protecţie, „Dodel” a depus actele de divorţ

Publicat: 26 septembrie 2024, 18:18

Reclamă
Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş! Adina Maria a cerut ordin de protecţie, „Dodel” a depus actele de divorţ

Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş cu soţia lui. Ce se întâmplă acum între el şi Adina Maria Tănase

Colaj cu Adina Maria și Cristi Tănase / Instagram și AS.ro

Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş în care a fost implicat alături de soţia lui, Adina Maria Tănase. Fostul jucător al FCSB-ului a trecut prin momente crunte la scurt timp după ce s-a născut primul său copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adina Maria l-a acuzat pe „Dodel” de acte de violenţă şi a obţinut ordin de protecţie. Judecătorul a decis ca fostul internaţional să nu se apropie la mai mult de 100 de metri de soţia sau de fiica lui. Celine Maria avea atunci 6 săptămâni.

Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş cu Adina Maria Tănase

Tănase nu a putut participa astfel nici la botezul micuţei şi s-a prăbuşit emoţional. A depus actele de divorţ şi a cerut să se despartă de cea cu care s-a căsătorit în luna octombrie a anului trecut (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adina Maria a cerut, printr-o ordonanţă preşidenţială, ca fetiţa să rămână lângă ea. Ea a cerut şi pensie alimentară, iar avocatul a cerut verificări la ANAF în privinţa veniturilor pe care le are „Dodel”. Totuşi, în această vară, ea a cedat şi a acceptat să renunţe la ordinul de protecţie. I-a permis lui „Dodel” să stea alături de fiica lui. Nu a fost însă vorba de o împăcare.

Potrivit cancan.ro, triplul campion cu FCSB a păstrat pe rol procesul de divorţ. Tănase a oferit primele declaraţii şi a dezvăluit că îşi vede fetiţa. A precizat că situaţia între el şi soţia lui s-a calmat pentru moment.

Reclamă
Reclamă

Ne auzim în curând cu vești noi, peste două-trei săptămâni. O să fie bine!”, a declarat Cristi Tănase pentru sursa citată anterior.

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”

Soţia lui Cristi Tănase, Adina Maria, a lansat acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”. Femeia l-a acuzat pe fostul fotbalist de la FCSB de comportament violent.

Mai mult, Adina Maria spune că actele de violenţă au fost şi la adresa mamei sale, pe care ar fi strâns-o de gât.

Reclamă

M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria, în luna mai.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și