Închide meniul

Doliu în sport! Un fost fotbalist al lui Dinamo a fost găsit mort la doar 31 de ani, în parcarea unui hipermarket

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 17:08

Doliu în sport! Un fost fotbalist al lui Dinamo a fost găsit mort la doar 31 de ani, în parcarea unui hipermarket

Ionuț Bereșoae a murit la 31 de ani

Facebook Ionuț Bereșoae

Ionuț Bereșoae este fiul fostului pugilist la categoria semigrea, Marcel Bereșoae. El era stabilit în Anglia alături de mamă, soție și fiica în vârstă de doar 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Bereșoae a murit la 31 de ani

Tragedia s-ar fi petrecut după un meci de fotbal între amatori, la care ar fi participat și Ionuț. Acesta ar fi suferit un infarct si a fost găsit mort în propria mașină, în parcarea unui hipermarket, după 8 ore în care familia l-a căutat în disperare, potrivit playsport.ro

Ionuț Bereșoae, fost junior la Dinamo, a apucat să joace la seniori pentru echipa secundă a „câinilor”. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru ACS Berceni sau Sportul Snagov, acolo unde a fost antrenat de Laurențiu Reghecampf.

Ionuț Bereșoae, în depresie după moartea tatălui său

Ionuț Bereșoae a avut parte de un sfărșit tragic, la fel ca tatăl său, care a decedat în urmă cu 14 ani. Apropiații din familie au dezvăluit că Ionuț a intrat într-o depresie cumplită după ce și-a pierdut tatăl.

Marcel Bereșoae a murit la 43 de ani, într-un accident stupid. Fostul pugilist era bodyguard la un restaurant din București și, după un scandal cu niște clienți, s-ar fi luat la harță cu aceștia și, în timpul conflictului, ar fi căzut într-un canal. Loviturile suferite în timpul căzăturii i-au fost fatale.

Reclamă

„Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el”, spune Ionuț Bereșoae, la finalul anului trecut.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și