Închide meniul
Foto

Iubita lui Ionuţ Radu s-a dezbrăcat de inhibiţii! Francesca Cuccuru a avut o apariţie răvăşitoare: „Ilegal de frumoasă!”

Publicat: 23 septembrie 2024, 19:50

Reclamă
Iubita lui Ionuţ Radu s-a dezbrăcat de inhibiţii! Francesca Cuccuru a avut o apariţie răvăşitoare: „Ilegal de frumoasă!”

Iubita lui Ionuţ Radu s-a dezbrăcat de inhibiţii

Francesca Cuccuru şi Ionuţ Radu / Colaj Instagram

Iubita lui Ionuţ Radu s-a dezbrăcat de inhibiţii şi a postat imagini spectaculoase pe reţelele sociale. Studenta din Italia care este într-o relaţie cu portarul român şi-a uluit cei aproape 220.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesca Cuccuru se iubeşte de mai bine de doi ani cu goalkeeperul a cărui carieră este în declin. Radu nu a confirmat la Bournemouth şi s-a întors la Inter. Nu intră în calculele nerazzurrilor, dar nici nu a acceptat ofertele primite din Italia şi Franţa.

Iubita lui Ionuţ Radu s-a dezbrăcat de inhibiţii

Ionuţ Radu are mai mult succes în viaţa privată. Tânăra de 21 de ani cu care trăieşte o poveste de dragoste este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Francesca a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată sumar şi a fost asaltată cu mesaje. Imaginile au primit, într-o singură zi, peste 70.000 de aprecieri.

Mamma mia„, „Ne faci pe toţi să murim pentru tine…„, „Divă„, „Ilegal de frumoasă!„, „Atât de frumoasă” şi „Nu te merităm” au fost numai câteva dintre comentariile primite.

Reclamă
Reclamă

Radu a cunoscut-o pe tânăra studenta din Italia pe reţelele sociale, atunci când încă evolua în Serie A. A şi prezentat-o familiei pe Francesca.

Ionuţ Radu a oferit detalii, în Gazzetta dello Sport, despre partenera lui. Ce doi locuiesc împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it, anul trecut.

Reclamă

Înainte să o cunoască pe Francesca, Ionuţ Radu a avut o relaţie cu Carolina Stramare, cea care a fost desemnată în 2019 Miss Italia. Cei doi s-au despărţit după ce Carolina a apărut pe un yacht alături de starul Marcos Alonso.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Portarul român a fost făcut praf în presa din Italia, jurnaliștii din Peninsulă amintind de gafa monumentală a acestuia din duelul pierdut de Inter cu Bologna, duel care a cântărit decisiv în titlul câștigat de rivala AC Milan, în 2022.

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, în 2023, Ionuț Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Cum arată primul 11 al eșecurilor din acest mileniu, conform Gazzetta dello Sport

Ionuț Radu – Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro – Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica – Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și