Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Andrei Rațiu, categoric înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2024: „Cum să-ți treacă prin cap că nu luăm 6 puncte cu Andorra și Belarus?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 23:20

Andorra – România LIVE VIDEO | Andrei Rațiu, categoric înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2024: Cum să-ți treacă prin cap că nu luăm 6 puncte cu Andorra și Belarus?”

Andrei Rațiu, categoric înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2024

Andrei Rațiu / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Andrei Rațiu este categoric înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2024, Fundașul dreapta al naționalei României este convins că România va obține 6 puncte din meciurile cu Andorra și Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Andrei Rațiu, categoric înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2024: „Cum să-ți treacă prin cap că nu luăm 6 puncte cu Andorra și Belarus?”

„Domnul Iordănescu a venit din prima zi cu niște principii clare. Și de joc, și de mentalitate, și de comportament. Pe toate le-am îmbrățișat din prima zi și noi, jucătorii. Dar cele de comportament se aplică direct, la mentalitate și joc e nevoie de puțin timp ca să vezi o schimbare. Eu cred că suntem pe drumul bun. Chiar pot să îți spun că am simțit că încep să pun în practică, pe teren, ceea ce sunt sigur că își dorește și domnul Iordănescu. Și am văzut asta și în cazul mai multor colegi. De la meci la meci, puțin câte puțin poate, dar acum suntem gata să transpunem și în rezultate.

Chiar nu m-am gândit la altceva, nu-mi trece prin cap altceva. Mergem să batem în Andorra, ne întoarcem și câștigăm la București, cu Belarus. Cum să-ți treacă altceva prin cap că nu luăm 6 puncte cu Andorra și Belarus?

Pe mine și pe colegii mei ne simt mult mai încrezători. Cred că am căpătat mai multă încredere că putem merge la un turneu final. Poate și stilul acesta nou, din ultima vreme, are o influență. În plus, au mai apărut jucători noi, buni, și se simte clar asta. Și, de ce să evităm să o spunem, avem și o grupă mai abordabilă acum, din punctul meu de vedere”, a declarat Andrei Rațiu pentru prosport.ro.

Reclamă

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și