Închide meniul

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2024, 23:18 / Actualizat: 26 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat!

Suporterii lui Galatasaray, la meciul cu PAOK / Profimedia Images

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat înainte de startul meciului din Europa League! Doi suporteri greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forţele de ordine au intervenit după conflictul violent dintre fanii celor două echipe. Între formaţiile din Turcia şi cele din Grecia există o rivalitate ce are rădăcini istorice.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

Animozitatea între suporterii greci şi cei turci e legată de războiul greco-turc, care s-a desfăşurat între 1919 şi 1922. Acesta a fost numit şi „Războiul din Asia Mică”.

Reclamă
Reclamă

Galatasaray a deschis scorul după pauză, în minutul 48, în urma unui autogol al lui Abdul Rahman Baba.

Echipa lui Răzvan Lucescu debutează în grupa din Europa League cu Galatasaray. În următorul meci din competiţia europeană, pe care PAOK îl va juca acasă, campioana Greciei o va întâlni pe campioana României, FCSB.

Gigi Becali a anunţat că va merge şi el la meciul cu PAOK, din Salonic. Înainte de partida cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Gigi Becali va merge pe Muntele Athos.

Reclamă

Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League

Răzvan Lucescu a vorbit deschis despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray, ce se desfăşoară în Turcia, miercuri, de la ora 22:00, în grupa Europa League. Campioana Greciei e şi liderul campionatului, transmis exclusiv în AntenaPLAY, iar fostul selecţioner susţine că PAOK este o echipă care joacă „de la meci la meci”.

„Fiecare meci este dificil. Nu contează adversarul. Trebuie să fim atenţi la toate partidele, din campionat sau din Europa. E mai greu să motivezi un jucător pentru un meci cu o echipă mai slab clasată. După ce am spus asta, jocul de joi ar trebui să fie considerat mai uşor.

Suntem o echipă care joacă de la meci la meci. Cel mai important lucru este amestecul de mental puternic cu un fizic proaspăt. Fiecare minut din acest meci va conta. Startul, partea tactică, felul în care vom face schimbările, jucătorii care vor veni de pe bancă trebuie să aibă energia să ne ajute. Încrederea pe care fiecare jucător o va avea ne va ajuta să câştigăm meciul”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

În Superliga greacă, PAOK e pe primul loc, cu 13 puncte după primele 5 meciuri disputate. Campioana e la două lungimi de AEK şi la trei de Olympiacos. Pentru PAOK, urmează în competiţia internă derby-ul cu Aris, de duminică, de la ora 20:30, transmis exclusiv în AntenaPLAY.

„Eu nu setez un obiectiv pe termen lung”

„Mă ştiţi foarte bine şi jucătorii mă cunosc. Eu nu setez un obiectiv pe termen lung. Va fi doar meciul de joi, după care vine meciul de duminică. Acesta este mesajul pe care încerc să îl transmit jucătorilor. Să jucăm miercuri, duminică, miercuri, duminică. Normal că este bine să visezi şi să ai obiective, dar nu ne vom schimba mentalitatea.

Nu am nevoie să vorbesc cu jucătorii mei pentru a obţine informaţii despre adversar. Suntem oameni de fotbal şi tot timpul am aflat lucruri despre adversari în felul nostru. Ştim deja ce valoare are Galatasaray”, a mai spus Lucescu.

Gatalasaray (d), FCSB (a), Viktoria Plzen (a), Manchester United (d), RFS (d), Ferencvaros (a), Slavia Praga (a) şi Real Sociedad (d) sunt adversarele lui PAOK din grupa de Europa League, în noul format.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și