Închide meniul

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2024, 22:56

Reclamă
Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

A fost o gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS. Ce s-a întâmplat la reuşita lui Ziga Lipuscek

Momentul în care Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc / Captură Digi Sport

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS din meciul de pe Arena Naţională. Ziga Lipuscek a marcat, după o fază fixă, în minutul 23 al confruntării din grupa principală a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a reuşit să deschidă scorul în startul partidei şi a ridicat în picioare cei peste 20.000 de fani din tribună. Letonii au reuşit să restabilească egalitatea după o eroare de proporţii în careul lui Târnovanu.

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS

Savalnieks a executat un corner, iar mingea a fost respinsă pe spate de Edjouma. A ajuns până la Kouadio care, scăpat din marcaj de Radunovic, a recentrat în centrul careului.

Vlad Chiricheş, David Miculescu şi Daniel Bîrligea au sărit cu toţii la cap pentru a respinge balonul, dar s-au încurcat reciproc. Ziga Lipuscek a profitat şi a şutat fără să stea pe gânduri. A plasat perfect mingea, care a lovit bara şi a intrat în poartă.

Campionii României au crezut iniţial că golul va fi anulat pentru un presupus fault la Ştefănescu. Arbitrul a făcut semn că aşteaptă indicaţii din cabina VAR, dar i s-a transmis că reuşita a fost valabilă.

Reclamă
Reclamă

Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

Ilie Dumitrescu nu îşi explică de ce latifundiarul din Pipera a făcut atât de multe schimbări faţă de meciul cu Petrolul, din urmă cu cinci zile.

M-a surprins această formula de start făcută de Gigi Becali, pentru că sunt foarte multe schimbări. Mie mi-a plăcut mijlocul cu Tănase și cu Olaru.

Îți pui întrebarea cum reacționează acești jucători când se pierde mingea, dar, când echipa intra în posesie, a fost o exprimare consistentă. S-a ales formula asta, sperăm să fie una eficientă, sperăm să fi fost inspirat. Eu cred că ar trebui Gigi Becali să aibă mai multă răbdare cu acești jucători.

Reclamă

Vorbim de forma sportivă, pe Chiricheș nu l-ai băgat. Ștefănescu, la fel, nu l-ai băgat, dar îi introduci la meciul ăsta. Sunt niște semne de întrebare.

E un meci mai ușor, dar la un debut ai nevoie de jucătorii importanți. Poți să câștigi trei puncte importante”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Cum arată echipa de start a FCSB-ului, de pe Arena Naţională:

Târnovanu – M. Popescu, Chiricheș, Dawa, Radunovic – Edjouma, Lixandru – Ștefănescu, Olaru (cpt.), Miculescu – Bîrligea

FCSB debutează în grupa principală din Europa League cu RFS din Letonia. Roş-albaştrii vin după două meciuri în care au remizat, cu CFR Cluj şi Petrolul.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și