Închide meniul

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2024, 18:30

Reclamă
„Sunt mai nervos Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine

Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League

Darius Olaru / Profimedia Images

Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League e una în care îndeamnă la luptă. FCSB – RFS se dispută joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii debutează în grupa Europa League. Olaru nu acceptă decât o victorie în partida cu echipa letonă.

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

Darius Olaru a explicat că e „mai nervos” fiindcă vrea ca FCSB să câştige fiecare meci. Căpitanul FCSB-ului vrea agresivitate pozitivă din partea colegilor săi în toate meciurile, atât din Europa, cât şi din campionat şi Cupa României.

”Suntem bine. Așteptam acest moment. Am muncit din greu pentru a ajunge aiuci. Așteptăm meciul de mâine, trebuie să câștigăm, jucăm pe teren propriu. Știm mai multe acum despre ei pentru că i-am analizat. Înainte nu știam prea multe. N-aveam ce să facem. Au câțiva jucători buni la mijlocul terenului.

Sunt bine, eu încerc să îmi fac treaba mea, știu ce am de făcut. Cred că cea mai mare problemă a noastră este cea mentală. În ultimele meciuri nu am adunat puncte și asta am făcut la începutul sezonului trecut și ne-a ajutat la final.

Reclamă
Reclamă

Nu știu, vreau să câștig orice meci și sunt mai nervos. Îmi doresc ca toată echipa să fie la fel ca mine și nu s-ar mai vorbi doar de mine.

Nu știu dacă sunt eu în măsură să le dau sfaturi atacanților. Și ei ca și mine intră pe teren să își facă treaba. Vom lucra tot mai mult și rezultatele vor veni pe parcurs. E alt nivel în Europa față de campionat, sunt meciuri mult mai grele.

Le promit suporterilor că vom da totul pe teren. Vrem să începem acest drum cu dreptul. Știm că vor veni și ne vor susține”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi, pierdut pe teren propriu de campioana României. Căpitanul FCSB-ului a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare la Mihai Bordeianu. Jucătorul lui Poli Iaşi marcase anterior, în minutul 27, singurul gol al partidei.

Meciul cu RFS, miză importantă şi din punct de vedere financiar pentru FCSB

În afară de faptul că victoria ar fi una de moral pentru FCSB, care doreşte să se califice mai departe din grupa Europa League, triumful ar aduce şi o sumă importantă în conturile campioanei României.

Victoria în faza grupelor este recompensată cu 600.000 de euro în Europa League. Egalul e recompensat cu 200.000 de euro.

Campioana Letoniei este una dintre cele mai facile adversare ale FCSB-ului din grupa Europa League. Echipa letonă este evaluată la 9.4 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Prin comparaţie, lotul FCSB-ului este evaluat de transfermarkt.com la 36.85 milioane de euro.

Cei mai valoroşi jucători ai letonilor sunt brazilianul Emerson Deocleciano (25 de ani), cotat la 900.000 de euro, şi fundaşul Ziga Lipuscek (27 de ani), care e şi căpitanul echipei, cotat la 800.000 de euro. Deocleciano nu va evolua însă împotriva FCSB-ului, fiind accidentat.

Cel mai valoros jucător al FCSB-ului este Darius Olaru, căpitanul echipei, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 7 milioane de euro.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și