Închide meniul

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2024, 11:47

Reclamă
Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB - RFS

Captură AntenaSport

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS. Fostul atacant al lui Dinamo crede că FCSB va debuta cu dreptul în grupa principală din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae e de părere că şi dorinţa lui Gigi Becali de a câştiga câţi mai mulţi bani va fi un factor de motiva’ie pentru echipa lui Charalambous şi Pintilii.

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS

(n.r. – Crezi că va începe cu dreptul în Europa League?) Eu cred că da, pentru că este o oportunitate, din ce știu eu, patronul FCSB-ului își dorește să câștige, nu neapărat puncte, cât bani. Partea financiară îl interesează cel mai mult, asta e o oportunitate foarte bună pentru că pe hârtie este cea mai slab cotată echipă (n.r. – adversara). Joacă și acasă, e o oportunitate bună pentru a debuta cu dreptul”, a spus Marius Niculae.

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana

Elias Charalambous a făcut un anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Siyabonga Ngezana. Antrenorul de la FCSB a dat toate cărțile pe față, înaintea primului meci din grupa principală a Europa League.

Înaintea meciului cu RFS, Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș. Antrenorul de la FCSB a dat asigurări că veteranul va reveni, în scurt timp, în planurile echipei, dată fiind accidentarea lui Ngezana.

Reclamă
Reclamă

„Cred că Chiri este un jucător foarte important, dar la meciul cu Petrolul Șut s-a descurcat bine. Nu au avut nici-o șansă până la final. Dacă se dădea fault la ultima fază câștigam.

Chiricheș este un jucători important în club, în vestiar. Cât de curând îl veți revedea, din nou, pe teren.

Este un jucător de mare ajutor, suntem mândri că îl avem la echipă”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă

De asemenea, antrenorul campioanei a vorbit și despre RFS, adversara de joi. Charalambous este de părere că ambele echipe pleacă cu șanse egale și că letonii vor fi un adversar dificil.

„Este primul nostru meci din Europa, toți vrem să ne bucurăm de el. Cu un asemenea moment nu te întâlnești mereu, jucătorii sunt norocoși. Intrăm în competiție pentru a ne bucura de ea și a câștiga cât mai multe puncte.

Numele RFS nu sună mare, dar analizând echipa am văzut că au trecut de Apoel Nicosia, o echipă pe care o cunosc, din Cipru. Ați văzut-o pe Pafos, cu CFR, nu este ușor să elimini o asemenea echipă.

(n.r. Vă considerați favoriți?) Am spus-o, dacă ne luăm după nume, da, suntem favoriți, dar dacă o analizați pe RFS, șansele sunt egale. Dacă nu ești la cel mai bun nivel, orice meci este dificil”, a mai spus antrenorul de la FCSB.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și