Închide meniul

Ladislau Boloni a dat verdictul, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în Arabia Saudită: „Nu cred că va mai reveni la cel mai înalt nivel!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 23:34

Ladislau Boloni a dat verdictul, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în Arabia Saudită: „Nu cred că va mai reveni la cel mai înalt nivel!

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr încă nu a fost înregistrat

Cristiano Ronaldo, noul jucător al lui Al-Nassr/ Profimedia

Ladislau Boloni a dat verdictul, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în Arabia Saudită. Starul portughez a semnat cu Al-Nassr, iar fostul său antrenor de la Sporting Lisabona este convins că nu va mai reveni vreodată la cel mai înalt nivel din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român care l-a debutat pe Ronaldo la seniori, în 2002, a vorbit și despre rivalitatea dintre lusitan și Lionel Messi.

Ladislau Boloni a dat verdictul, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în Arabia Saudită

Aflat în prezent pe banca lui Metz, în liga a doua din Franța, Ladislau Boloni a analizat delicatul sfârşit de carieră al lui Cristiano Ronaldo, care a ales fotbalul din Golf, la vârsta de 37 de ani.

„Este cineva foarte special. A fost la cel mai înalt nivel şi va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Poate că nu CEL mai mare din toate timpurile. Dar nu ar fi corect să dăm un singur nume. Există Messi… dar să fii unul dintre cei mai buni este deja fantastic.

Ştiţi, are 37 de ani, iar cu stilul său de joc, care este diferit de cel al lui Lionel Messi, nu este uşor. În plus, a avut probleme la Manchester United. Dar îmi place povestea lui frumoasă: un tip normal, de pe străzi, care a ajuns în vârf, la cel mai înalt nivel din lume.

Reclamă

Chiar dacă reuşeşte aceste lucruri, în viaţa sportivă şi în afara ei, în cele din urmă toţi suntem nişte oameni simpli.

Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa. Dar ceea ce a făcut până acum, experienţa şi cunoştinţele sale… toate acestea le poate transmite jucătorilor tineri”, a conchis primul său antrenor în fotbalul profesionist”, a declarat Ladislau Boloni, pentru walfoot.be.

Cum a fost suprins Cristiano Ronaldo, în timpului meciului lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost surprins, în timpul meciului lui Al-Nassr, într-o ipostază care a devenit imediat virală. Videoclipul postat de saudiți a fost privit de milioane de oameni, în scurt timp.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu a putut evolua în primul meci, după transferul la Al-Nassr. Starul lusitan își ispășește suspendarea de două etape, primită pe vremea când evolua pentru Manchester United.

Cristiano Ronaldo a fost surprins antrenându-se, chiar în timp ce noua sa echipă își disputa meciul cu Al-Taee. Deși în prima repriză starul lusitan și-a aplaudat colegii, la primul gol, din tribunele arenei, la al doilea a făcut același lucru, însă de pe bicicletă.

Atacantul portughez a urmărit repriza secundă a partidei dintre Al-Nassr și Al-Taee în timp ce făcea puțină mișcare, semn că vrea să revină cât mai în forță pe teren. În momentul în care Talisca a marcat și golul secund, în repriza a doua, starul lusitan a început să aplaude, însă fără să se oprească din pedalat.

Videoclipul a fost postat de cei de la Al-Nassr, pe rețelele sociale, acolo unde a devenit viral imediat. 6,5 milioane de oameni l-au văzut pe CR7, în timp ce peste 100.000 au apreciat postarea saudiților.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și