Închide meniul

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

Alex Ioniță Publicat: 25 septembrie 2024, 22:28

Reclamă
Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur

Colaj: Profimedia

Lothar Matthaus a venit cu un verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. Fostul jucător și-a dezvăluit „clasamentul” propriu al jucătorilor care se luptă pentru cel mai important trofeu pe plan individual din lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediția din 2024 a Balonului de Aur va fi decernată pe data de 28 octombrie. Înainte de marea ceremonie, mai multe voci din lumea fotbalului îl consideră pe Vinicius drept unul dintre principalii favoriți din cursa pentru trofeu.

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur

Chiar publicația marca.com a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că Vinicius va primi Balonul de Aur, în acest an. Totuși, Matthaus este de părere că nu doar jucătorii care marchează „pe bandă rulantă” ar trebui să câștige trofeul.

În clasamentul lui Matthaus, Vinicius se află abia pe locul al 3-lea. Germanul a dezvăluit că, în opinia sa, Rodri ar merita să câștige Balonul de Aur, în timp ce Jude Bellingham ar trebui să încheie „cursa” pe locul al 2-lea.

„Nu ar fi o surpriză pentru mine (n.r. ca Vinicius să câștige Balonul de Aur), marcatorii sunt puși mai mult în lumina reflectoarelor, față de alți jucători. A câștigat Liga Campionilor și La Liga, asta ar justifica alegerea.

Reclamă
Reclamă

Personal, îl văd pe Vinicius doar pe locul al 3-lea pe lista mea.

În opinia mea, Rodi merită Balonul de Aur mai mult decât Vinicius. A fost liderul Spaniei la EURO și a câștigat și Premier League-ul cu Manchester City. Este cel mai impresionant jucători din acest an. Podiumul meu ar fi Rodri, Bellingam și Vinicius”, a spus Lothar Matthaus, citat de mundodeportivo.com.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024. Starul portughez nu se află pe lista de 30 de jucători din acest an pentru prestigiosul premiu acordat de revista France Football.

Reclamă

Pentru prima oară din 2003, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizaţi. Cu toate acestea, starul portughez a vorbit despre favoriţi şi a numit mai mulţi jucători care pot pune mâna pe acest premiu.

În primă fază, Cristiano Ronaldo l-a lăudat pe Kylian Mbappe şi are mare încredere în starul francez după transferul la Real Madrid. Fostul jucător al lui PSG se numără printre favoriţii lui Ronaldo în acest an pentru câştigarea Balonului de Aur.

Pe lângă Mbappe, Ronaldo este convins că Jude Bellingham şi Erling Haaland sunt alţi jucători care se vor „abona” pentru acest premiu în următorii ani. De asemenea, Lamine Yamal, starul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, primeşte o şansă din partea portughezului:

„Au un antrenor şi un preşedinte grozav (n.r Real Madrid). Nu cred că va avea probleme, mai ales că este foarte talentat. Mbappe poate câştiga următorul Balon de Aur, probabil Haaland şi Bellingham. Chiar şi Lamine Yamal. Cred că noua generaţie are un potenţial uriaş”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de espn.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și