Închide meniul

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva: „Nu mai conta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 22:48

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva: „Nu mai conta!

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Mihai Stoica a avut o reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva. Managerul general de la FCSB a explicat că a analizat cifrele mijlocașului de 27 de ani și a rămas surprins. MM consideră că Dan Petrescu nu mai avea nevoie de serviciile lui Păun, iar din acest motiv campioana României a fost dispusă să-l împrumute în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun va juca sub formă de împrumut la Hapoel Beer Sheva în actualul sezon. Vara viitoare, israelienii vor avea la dispoziție opțiunea de transfer definitiv, contra sumei de 500.000 de euro.

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Mihai Stoica a comentat despărțirea lui Păun de CFR Cluj, formație cu care FCSB s-a luptat pentru titlul din Liga 1 în ultimele sezoane:

Reclamă

„Nu mai conta pentru Petrescu în ultima vreme. Clubul ia niște bani, băiatul poate va avea un salariu mai mare. Mie îmi plăcea Păun, dar am fost surprins când am citit cifrele lui, nu erau cine știe ce, deși mie mi-a plăcut mereu, repet”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Potrivit Prosport, Adrian Păun va avea un salariu de 25.000 de euro/lună, la Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

Păun a jucat 9 ani la CFR Cluj, reușind să marcheze 29 de goluri în 307 meciuri. În perioada petrecută în Gruia, mijlocașul a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Păun a oferit o primă reacție după transferul la Hapoel, explicând că Ovidiu Hoban a avut o influență uriașă în realizarea mutării. Fostul său coleg de la CFR a evoluat pentru israelieni în perioada 2014-2017, înainte să vină în Gruia, și l-a încurajat să accepte oferta.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Adrian Păun, potrivit site-ului oficial al lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Păun a fost împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de 27 de ani. Ardelenii i-au mulțumit lui Păun pentru aportul adus în tricoul CFR-ului în cei 9 ani.

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”