Închide meniul

Neymar, emoţionat de modul în care a fost tratat Angel Di Maria: „Azi clubul depinde de tine, mâine te tratează ca pe un nimic”

Alex Masgras Publicat: 24 septembrie 2024, 9:46

Reclamă
Neymar, emoţionat de modul în care a fost tratat Angel Di Maria: „Azi clubul depinde de tine, mâine te tratează ca pe un nimic

Neymar, emoţionat de modul în care a fost tratat Angel Di Maria: "Azi clubul depinde de tine, mâine te tratează ca pe un nimic"

Angel Di Maria şi Neymar sărbătoresc un gol / Profimedia

Neymar a fost emoţionat de modul în care a fost tratat Angel Di Maria. Campionul mondial din 2022 cu Argentina a fost protagonistul unui documentar pe Netflix, iar fanii săi au putut afla o mulţime de lucruri despre jucătorul care evoluează în prezent la Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă multe momente frumoase din cariera argentinianului, documentarul prezintă şi câteva momente emoţionante. Un moment dificil pentru Di Maria a reprezentat despărţirea de PSG, club pentru care a evoluat timp de şapte sezoane.

Neymar, emoţionat de modul în care a fost tratat Angel Di Maria: „Azi clubul depinde de tine, mâine te tratează ca pe un nimic”

În vara anului 2015, după exeprienţa total neplăcută de la Manchester United, Angel Di Maria ajungea pe Parc de Princes după ce parizienii plăteau 63 de milioane de euro pentru transferul său. Argentinianul a ajuns rapid unul dintre cei mai importanţi jucători de la PSG.

În vara anului 2022, el a plecat de la PSG după ce clubul nu a mai vrut să îi prelungească contractul şi a ajuns la Juventus. În ultimul meci pe Parc des Princes, el a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol în victoria cu 5-0 în faţa celor de la Metz. Argentinianul a fost ovaţionat minute în şir de fanii parizieni la ultimul său meci în tricoul lui PSG.

Neymar, fostul coleg al lui Di Maria de la Paris, a ţinut un discurs emoţionant atunci când a vorbit despre plecarea argentinianului de pe Parc des Princes şi a subliniat cât de nebun este fotbalul:

Reclamă
Reclamă

„Îmi aduc aminte ziua în care a plecat, a fost o zi foarte tristă. Ştiam că el vrea să rămână la PSG, dar clubul nu a vrut să îi prelungească contractul. A fost trist pentru toată lumea.

Fotbalul e nebun. Azi clubul depinde de tine, mâine te tratează ca pe un nimic. Şapte ani. E bine”, a declarat Neymar, în cadrul documentarului de pe Netflix.

Angel Di Maria poate fi urmărit în fiecare săptămână în meciurile celor de la Benfica din Liga Portugal, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și