Închide meniul

Pep Guardiola, reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale: „Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 20:56

Pep Guardiola, reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale: „Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic!

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City - Liverpool 4-1

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola a oferit o reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale, la vârsta de 33 de ani. Managerul lui Manchester City a avut un discurs superb la adresa fostului atacant și a declarat mai în glumă, mai în serios, că acum galezul se va putea axa pe cariera de jucător de golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale este recunoscut pentru pasiunea uriașă pentru golf. Ba mai mult, de multe ori, fostul star de la Real Madrid a fost acuzat de fani că pune golful în fața fotbalului.

Pep Guardiola, reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale

Guardiola n-a ratat momentul și a făcut un anunț savuros, care s-a viralizat imediat în presa internațională. Tehnicianul iberic a spus că îl așteaptă pe Gareth Bale la un meci de golf, acum că galezul nu va mai fi ocupat cu cariera de fotbalist.

„Ce fotbalist! A avut o carieră uriașă, a câștigat multe trofee și a reprezentat Țara Galilor de mai mult de 100 de ori.

Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic. Înainte era foarte ocupat, acum poate va reuși. O să-l invit din nou la golf”, a spus Pep Guardiola, potrivit cotidianului sport.es.

Reclamă

Gareth Bale și-a anunțat retragerea din fotbal la 33 de ani

Gareth Bale și-a anunțat retragerea din fotbal la numai 33 de ani. Fostul jucător de la Real Madrid și Tottenham își agață ghetele în cui după o carieră fabuloasă.

„După o analiză atentă și atentă, îmi anunț retragerea imediată din fotbalul de club și internațional. Mă simt incredibil de norocos că mi-am realizat visul de a practica sportul pe care îl iubesc. Mi-a oferit cu adevărat unele dintre cele mai bune momente din viața mea. Am atins cele mai înalte culmi în cele 17 sezoane și asta va fi imposibil de reprodus, indiferent de ce îmi rezervă capitolul viitor.

De la prima mea atingere la Southampton până la ultima mea cu LAFC și toate celelalte, au modelat o carieră de club pentru care am o imensă mândrie și recunoștință. De asemenea, să joc pentru țara mea de 111 ori și să fiu căpitanul ei a fost cu adevărat un vis devenit realitate.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi arăt recunoștința tuturor celor care și-au jucat rolul de-a lungul acestei călătorii. Mă simt îndatorat față de mulți oameni pentru că m-au ajutat să-mi schimb viața și să-mi modelez cariera într-un mod la care nu aș fi putut visa când am început acest drum, la 9 ani.

Pentru cluburile mele anterioare, Southampton, Tottenham, Real Madrid și, în sfârșit, LAFC. Toți managerii și antrenorii mei anteriori, personalul din spate, colegii de echipă, toți fanii dedicați, agenții mei, prietenii și familia mei uimitoare, impactul pe care l-ați avut este incomensurabil.

Părinții mei și sora mea, fără dăruirea voastră în acele zile de început, fără o bază atât de puternică, nu aș scrie această declarație chiar acum, așa că vă mulțumesc că m-ați pus pe această cale și pentru sprijinul vostru neclintit.

Soția mea și copiii mei, dragostea și sprijinul vostru m-au ajutat. Ați fost lângă mine în momentele bune și mai puțin bune. M-ați inspirat să fiu mai bun și sa vă fac mândri.

Așadar, trec la următoarea etapă a vieții mele. O perioadă de schimbare și tranziție, o oportunitate pentru o nouă aventură…„, este scrisoarea de adio postată de Gareth Bale, luni, pe contul oficial de Twitter.

Gareth Bale a câștigat 5 trofee UEFA Champions League

Născut în Cardiff, Țara Galilor, Gareth Bale a crescut în academia celor de la Southampton, după care a fost cumpărat de Tottenham Hotspur, în 2007. A jucat peste 200 de partide la clubul londonez, pentru care a reușit 72 de goluri și 60 de assist-uri.

În 2013, Real Madrid a plătit peste 100 de milioane de lire sterline ca să-l transfere pe Gareth Bale de la Tottenham, mutare care a deținut timp de trei ani recordul all-time al transferurilor. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria „galacticilor”, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

Reclamă

În tricoul blanco, Bale a reușit 106 goluri și 67 pase decisive în 258 de apariții. Printre realizările sale se numără cinci titluri UEFA Champions League, trei titluri de campion în La Liga, trei Supercupe ale Europei, patru campionate Mondiale ale cluburilor, o Cupă a Spaniei și trei Supercupe ale Spaniei.

Bale a părăsit-o pe Real Madrid în vara trecută, când a semnat cu americanii de la Los Angeles FC. Contractul său cu formația din MLS expira peste șase luni, însă galezul a decis să-i pună capăt acum, prin retragerea din fotbal.

Gareth Bale a dus Țara Galilor la EURO și Cupa Mondială

În perioada lui Gareth Bale, Țara Galilor a cunoscut cele mai mari performanțe din istoria recentă. Cu starul lui Real Madrid în teren, galezii au mers la două Campionate Europene consecutive, dar și la un Mondial.

La EURO 2016, Țara Galilor a fost una dintre surprizele turneului, reușind să ajungă până în semifinale, unde a fost eliminată de viitoarea câștigătoare a trofeului, Portugalia. La acel turneu final, Gareth Bale a reușit trei goluri.

La EURO 2020, Bale a reușit două assist-uri, iar Țara Galilor a atins faza optimilor, unde a fost învinsă de Danemarca.

Ultimul turneu final al lui Gareth Bale la echipa națională a fost Campionatul Mondial din Qatar, unde a înscris un gol, dar Țara Galilor nu a trecut de faza grupelor.

În total, Gareth Bale a adunat 111 meciuri pentru Țara Galilor, pentru care și-a făcut debutul în 2006.

Recomandări
  • Pep Guardiola, reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale
  • „Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și