Închide meniul

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: „O generație foarte slabă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 23:30

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: O generație foarte slabă!”

Mihai Stoica a criticat dur naționala U19

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19. Managerul general de la FCSB a fost surprins neplăcut de înfrângerea dură a micilor „tricolori”, scor 0-4, împotriva Norvegiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul meci disputat în cadrul Turneului de Elită pentru Euro 2023. România U19 va mai juca împotriva Irlandei de Nord U19 și Franței U19.

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: „O generație foarte slabă!”

Înfrângerea i-a lăsat un gust amar oficialului de la FCSB, care a remarcat totuși câțiva fotbaliști de valoare.

„Am văzut-o jucând la turneul de calificare şi am realizat că este o generaţie foarte slabă. Singurul care ieşea în evidenţă era Borza, nu era Mazilu atunci. Îmi plăcuse şi Maftei, fundaşul dreapta. I-am văzut jucând cu Letonia şi am zis  că avem o generație slabă. Nici 2006 nu e cine ştie ce.

Problema nu e că ne bat ăştia, e că ajungem că ne bate Norvegia la echipa naţională mare. Ăsta e nivelul la care suntem”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Recomandări
  • Mihai Stoica a criticat dur naționala U19
  • „O generație foarte slabă!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și