Închide meniul

Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid! Internaţionalul român, cel mai bun fundaş al gazdelor

Alex Masgras Publicat: 23 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid! Internaţionalul român, cel mai bun fundaş al gazdelor

Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo - Atletico Madrid

Andrei Raţiu, în timpul meciului Rayo Vallecano - Atletico Madrid / Profimedia

Iată nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid. Duelul de duminică seară din La Liga s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Palazon a deschis scorul pentru gazde, în timp ce Gallagher a egalat pentru echipa lui Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a fost integralist la Rayo Vallecano şi a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Inigo Perez.

Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid!

La golul marcat de Palazon în minutul 35, Andrei Raţiu a pasat decisiv. De asemenea, el şi-a făcut treaba şi în apărare, primind cea mai mare notă dintre fundaşii celor de la Rayo Vallecano.

Internaţionalul român a primit nota 7 din partea celor de la sofascore.com, pentru prestaţia din timpul meciului Rayo Vallecano – Atletico Madrid.

Cea mai mare notă din echipa lui Inigo Perez a fost cea a portarului Augusto Batalla, notat cu 7,6. Adrian Embarba, Ismaila Ciss şi Jorge de Frutos sunt singurii jucători de la Rayo cu note mai bune decât cele ale lui Andrei Raţiu.

Reclamă
Reclamă

Andrei Raţiu, pasă de gol în Rayo Vallecano – Atletico după un sprint fabulos

Andrei Raţiu a dat o pasă de gol în Rayo Vallecano – Atletico după un sprint fabulos. Fundaşul i-a pasat decisiv lui Palazon, care a deschis scorul în partida cu Simeone.

În minutul 35, Andrei Raţiu a făcut un sprint senzaţional şi a primit mingea în careul celor de la Atletico. Fundaşul naţionalei României a trimis în faţa porţii, de unde Palazon a trimis în poarta lui Oblak.

Iniţial, arbitrul a anulat golul pe motiv de offside. Raţiu şi-a pus mâinile în cap şi s-a aşezat în genunchi. După consultarea VAR, golul a fost validat. Andrei Raţiu trece printr-o perioadă senzaţională. Etapa trecut, internaţionalul român a marcat pentru Rayo în victoria cu Osasuna, scor 3-1.

Reclamă

Andrei Raţiu continuă astfel prestaţiile foarte bune din La Liga. El a fost desemnat şi omul meciului din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1. Internaţionalul român a reuşit să marcheze al doilea gol pentru Rayo, cu un şut din prima de la marginea careului, uşor deviat de un fundaş. Andrei Raţiu a fost lăudat de toată lumea şi a fost desemnat omul meciului. Acesta a fost primul gol marcat de Andrei Raţiu în acest sezon.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și