Închide meniul

„Am turbat la golul lor!” Marius Şumudică, savuros despre Rareş Pop: „El e ghiocelul, iar eu sunt cu stropitoarea! Să crească!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 septembrie 2024, 23:37

Reclamă
„Am turbat la golul lor! Marius Şumudică, savuros despre Rareş Pop: „El e ghiocelul, iar eu sunt cu stropitoarea! Să crească!

Marius Şumudică, savuros despre Rareş Pop

Profimedia

Marius Şumudică a avut o primă reacţie după ce a obţinut a doua victorie pe banca Rapidului şi a avut un discurs savuros despre Rareş Pop. Puştiul minune a reuşit o dublă de senzaţie în victoria pe care Rapid a obţinut-o în deplasare, scor 2-1, cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a urcat pe locul 8 în urma acestei victorii şi este la 3 puncte de locul 6, ultimul care asigură prezenţa în playoff. La finalul partidei, Şumudică a ţinut să îl felicite pe Rareş Pop.

Marius Şumudică, savuros despre Rareş Pop după Unirea Slobozia – Rapid 1-2

Nu ştiu dacă este echipa câştigătoare. Este victoria jucătorilor în totalitate. Altă atitudine, agresivitate, ocazii de gol. Nu ştiu dacă a existat o echipă să domine Slobozia la toate capitolele. Asta înseamnă o echipă mare, o echipă care vrea să fie mare, să revină în top. Mă bucur pentru Pop, un copil care creşte.

Cu transferurile care vor veni, ne batem la playoff. Atitudinea mi-a plăcut foarte mult, am avut posesia, ceea ce Rapidul nu avea înainte. Am arătat bine fizic, începem să creştem. Am devenit o echipă mai agresivă, am câştigat dueluri. Mă bucur, creştem frumos, ca şi ghioceii. Mi-e drag de băieţii ăştia. O să vină mai mulţi Underi. Cele 3 puncte înseamnă pentru moral. Eu îmi doresc să câştig cu Galaţiul, dacă vom avea agresivitatea de azi o să câştigăm.

Are o calitate mare şi liniştea pe care o are cu mingea la picior. Christensen are o linişte mare. L-am adus şi îmi mai iese cu unul. Sper să îmi iasă şi cu ceilalţi doi. Am depus actele, noi aşteptăm, urmăm paşii legali. Eu sper să îi am la meciul cu Botoşani. Am turbat, credeţi-mă, la golul lor. Le-am arătat câte goluri au marcat din faze fixe, le-am spus cât de buni sunt la faze fixe. Cred că este singurul meci în care Rapid domină şi are multe ocazii. Trebuie să câştigăm pe Giuleşti, am nevoie de ei să fie cum au arătat astăzi. Să fie agresivi ca în acest meci.

Reclamă
Reclamă

Pe Rareş Pop l-a călcat Şerbănică la un duel, avea tendonul slab, a tras de el. Trebuie să avem grijă de el. Eu sunt cel cu stropitoarea, el e ghiocelul şi trebuie să crească. Este un băiat extrem de inteligent, a avut o problemă în viaţă, 5 minute a fost în comă şi să nu ai frică şi să dai totul până la epuizare, lumea în iubeşte. Sper ca Daniel Pancu să se califice. Pentru Rareş Pop, U21 va fi o staţie pentru el„, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Unirea Slobozia – Rapid 1-2. Rareş Pop, salvatorul lui Şumudică! Victorie cu emoţii pentru giuleşteni. Cum arată clasamentul

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

Elevii lui Marius Şumudică se află pe poziţia a 8-a, cu 12 puncte, iar Unirea Slobozia are 11 puncte şi ocupă locul al 11-lea.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și