Închide meniul

Daniel Pancu i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Aruncăm prea repede vorbe! Are nevoie de cupe europene!”

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 18:03

Reclamă
Daniel Pancu i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Aruncăm prea repede vorbe! Are nevoie de cupe europene!

Daniel Pancu i-a dat replica lui Marius Şumudică

Daniel Pancu şi Marius Şumudică/ Colaj Profimedia, Hepta

Daniel Pancu i-a dat replica lui Marius Şumudică, după ce antrenorul de la Rapid şi-a exprimat dorinţa ca Rareş Pop să fie convocat la naţionala U21. Selecţionerul „tricolorilor mici” a dezvăluit de ce are nevoie mijlocaşul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reuşit să o învingă pe Unirea Slobozia, în etapa a zecea de Liga 1. Rareş Pop a marcat o „dublă” şi i-a salvat pe giuleşteni.

Daniel Pancu i-a dat replica lui Marius Şumudică

După meciul cu Slobozia, Marius Şumudică i-a transmis un mesaj direct lui Daniel Pancu. Acesta speră ca selecţionerul să-l observe pe Rareş Pop, după cele două goluri marcate.

Daniel Pancu a venit cu replica şi a transmis că mijlocaşul are nevoie de prezenţe în competiţiile europene, pentru a fi sigur de prezenţa la echipa naţională de tineret. Selecţionerul U21 a amintit şi de cazul lui Octavian Popescu, care nu mai prinde naţionala după ce a intrat într-un „con de umbră” la FCSB.

Pentru mine? Evit să mai comentez, aruncăm prea repede vorbe. Eu sunt pățit, când mergem să jucăm cu alții, din vest sau din nord, ies în evidență problemele pe care campionatul nostru le ascunde.

Reclamă
Reclamă

Eu l-am debutat la U20, l-am luat la U21. Calitatea de bază cu care ieși în evidență în România este viteza. Are nevoie de cupe europene înainte de a vorbi despre echipa națională.

Vorbim prea repede de jucători care… Uite, Tavi Popescu, acum doi ani era ceva ieșit din comun. Înainte de acțiunea asta, Rareș a marcat un gol, ia Iași, contraatac rapid. În Finlanda, a avut aceeași situație, dar a fost ajuns și depășit de un finlandez. În campionat s-ar fi oprit în poartă„, a declarat Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Rareş Pop, reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid

Rareş Pop a avut o reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid. Salvatorul giuleştenilor din meciul cu Unirea Slobozia a evitat să răspundă la o întrebare despre schimbările aduse de Marius Şumudică la echipă, după demiterea lui Neil Lennon.

Reclamă

„A fost un efort de echipă. Singurul punct pozitiv a fost că am marcat. Am dat totul din noi şi în final am obţinut cele 3 puncte.

E oarecum rodul muncii mele de până acum, sper să o ţin tot aşa. Cu siguranţă orice jucător care începe din primul 11 are parte de încrederea antrenorului. Dar oricine intră trebuie să dea totul.

M-am uitat după ce am lovit mingea şi am simţit că va fi gol. Ar fi bine să fie acea victorie care să aducă descătuşarea. Sper de acum să adunăm mai multe victorii.

Şumudică a spus că asta e atitudinea de care avem nevoie şi să jucăm cu inima. (Ce a schimbat Şumudică?) Poate spiritul a adus el, nu vreau să comentez această întrebare pentru că, dacă răspund, probabil aş avea probleme„, a declarat Rareş Pop la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și