Închide meniul

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Câţi bani i-au intrat în conturi şi cât va încasa în total

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2024, 13:15

Reclamă
Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Câţi bani i-au intrat în conturi şi cât va încasa în total

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB!

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Patronul roş-albaştrilor este în culmea fericirii după ce deja au intrat 2.5 milioane de euro în conturile FCSB din biletele pentru Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele pentru meciurile roş-albaştrilor din Europa League se vând la pachet. Becali estimează că va încasa 5 milioane de euro, în total, doar din biletele pentru competiţia europeană.

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Câţi bani i-au intrat în conturi şi cât va încasa în total

Am încasat cam 2.5 milioane de euro. E ceva în România, nu? Iau 5 milioane de euro din bilete, cine a mai realizat asta?

Brandul pe care eu l-am luat, l-am ţinut sus. Ce, Dinamo nu e brand? Rapid nu e brand? Şi au trecut prin insolvenţe. Timişoara, Argeş, Bacău…”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat, totodată, că va ceda toate acţiunile pe care le deţine în diverse societăţi copiilor săi. Patronul FCSB-ului va candida la alegerile parlamentare, pentru un post de deputat, şi nu mai poate deţine participaţii în diverse afaceri. Becali a precizat însă că tot el va lua deciziile la FCSB. În ultima perioadă, milionarul din Pipera s-a remarcat prin faptul că decide primul 11 şi schimbările la echipa campioană a României.

Reclamă
Reclamă

„Le dau toate la copii, şi FCSB şi tot. De echipă mă voi ocupa tot eu. Dar se va ocupa familia de afaceri”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali a sărit în ajutorul sinistraţilor din judeţul Galaţi

Becali s-a apucat de treabă după ce şi-a anunţat revenirea în politică. El a sărit în ajutorul oamenilor afectaţi de inundaţiile devastatoare din Galaţi. Patronul de la FCSB nu a rămas indiferent, după ce mai multe localităţi au fost distruse de Ciclonul Boris.

Gigi Becali a transmis că va trimite tot ce au nevoie oamenii din localităţile puternic afectate de Ciclonul Boris. Latifundiarul din Pipera le va asigura oamenilor un ajutor uriaş şi le va pune la dispoziţie de la pături, până la saci de ciment, pentru ca aceştia să-şi consolideze locuinţele avariate.

Reclamă

„Acum dăm la sinistraţi, la Galaţi, la Pechea. Trimit de aici. (N.r. Mergeţi acolo) S-ar putea să merg, nu ştiu, darde trimis, trimit. Adică trimit tot ce au nevoie. Câte sute de paturi au nevoie, de pături, saci de ciment, cherestrea, plătesc factura”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Potrivit ultimului bilanţ trimis de autorităţile din Galaţi, numărul gospodăriilor afectate se apropie de 7.000, dar evaluarea continuă.

Localitățile afectate de viituri și inundații includ Pechea, Costache Negri, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Tudor Vladimirescu, Corni, Băneasa, Suceveni, Vârlezi, Cudalbi, Berești Meria și Mândrești. În Cudalbi, apa a atins o înălțime de aproximativ 1,5 metri.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și