Închide meniul

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce Louis Munteanu a stat până la 5 dimineaţa în club: „Se duce la o manea, ce mare lucru?”

Publicat: 23 septembrie 2024, 12:39

Reclamă
Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce Louis Munteanu a stat până la 5 dimineaţa în club: „Se duce la o manea, ce mare lucru?

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce Louis Munteanu a stat până la 5 dimineaţa în club: "Se duce la o manea, ce mare lucru?"

Gigi Becali şi Louis Munteanu / Colaj Antena Sport & Profimedia

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă după ce Louis Munteanu a stat până la 5 dimineaţa în club. Atacantul celor de la CFR Cluj, care a fost dorit în trecut de FCSB, a fost surprins la câteva ore după meciul cu FC Hermannstadt petrecând într-un club până la ora 5 dimineaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a fost integralist în remiza echipei lui Dan Petrescu de la Sibiu. Cele 90 de minute de joc şi drumul înapoi până la Cluj nu au fost o problemă pentru atacantul de 22 de ani.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce Louis Munteanu a stat până la 5 dimineaţa în club: „Se duce la o manea, ce mare lucru?”

Întrebat despre „escapada” atacantului care a înscris două goluri în meciul contra FCSB-ului, Gigi Becali este de părere că Louis Munteanu nu a făcut o greşeală mare.

Cu toate acestea, el îl sfătuieşte pe atacantul celor de la CFR Cluj să nu facă din acest obicei o obişnuinţă:

„(N.r. Despre Louis Munteanu) E băiat tânăr, e fotbalist, are bani, se duce la o manea, ce mare lucru. L-aţi văzut la droguri, l-aţi văzut beat? Nu e problema mea, s-a întâmplat, şi presa e bună. Dar e fotbalist, mai greşeşte omul, să nu o ţină aşa, o dă în demenţă”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

CFR Cluj, reacţie oficială după ce Louis Munteanu ar fi petrecut într-un club până la 5 dimineaţa: „Lucrurile sunt foarte simple”

CFR Cluj a oferit o reacţie oficială după ce Louis Munteanu ar fi petrecut într-un club până la 5 dimineaţa. Atacantul de 22 de ani a fost integralist în remiza echipei sale de pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 0-0.

După ce a reuşit o dublă în derby-ul cu FCSB, Louis Munteanu nu a mai reuşit să înscrie şi la Sibiu. El rămâne cu 4 goluri marcate pentru CFR Cluj în acest sezon, toate în Gruia.

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a oferit o primă reacţie după imaginile apărute cu atacantul clujenilor. Preşedintele echipei din Gruia nu a vrut însă să vorbească despre o penalizare a atacantului de 22 de ani, susţinând că urmează să aibă loc o analiză:

Reclamă

„Nu cunosc informațiile. Există regulament de ordine interioară, lucrurile sunt foarte simple. Nu cunosc amănuntele, când o să am toate informațiile corecte, atunci o să analizăm. (n.r. Riscă să fie penalizat?) Atunci o să analizăm, nu este corect să mă pronunț acum. Astăzi am o zi liberă, mâine când suntem la muncă vom lua informații și vom analiza”, a declarat Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și