Închide meniul

Igor Armaș, dezvăluiri teribile după faultul lui Malcom Edjouma: „Copiii plângeau lângă televizor!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 23:20

Igor Armaș, dezvăluiri teribile după faultul lui Malcom Edjouma: „Copiii plângeau lângă televizor!

Igor Armaș a fost faultat extrem de dur de Malcom Edjouma, în Voluntari - FCSB 1-2

Duel între Igor Armaș și Malcom Edjouma/ Hepta

Igor Armaș a dezvăluit că copiii săi au plâns în momentul când și-au privit tatăl la televizor după faultul horror comis de Malcom Edjouma, în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Armaș a spus că copiii săi s-au speriat teribil din cauza faultului comis asupra sa de Malcom Edjouma.

Copiii lui Igor Armaș au plâns la televizor după faultul lui Malcom Edjouma

”Copiii plângeau lângă televizor. S-au speriat foarte tare. A trebuit să le explic cum este fotbalul, că este un sport care poate fi și dur uneori, dar important este că totul a trecut. Bine că nu a fost mai grav. Nu mai contează acum”, a spus Igor Armaș, conform digisport.ro.

În minutul 82 al partidei FC Voluntari – FCSB, Edjouma a ridicat talpa și l-a lovit pe Armaș pe cap și pe umăr, lăsându-i mai multe tăieturi.

În ciuda faultului extrem de violent, arbitrul central Radu Petrescu a hotărât să nu îl elimine pe Edjouma. Mijlocașul vicecampioanei a primit doar galben.

Reclamă

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Igor Armaș

MM Stoica s-a plâns de declarațiile făcute de Armaș după partidă. Managerul general al roș-albaștrilor consideră că acuzațiile fotbalistului lui FC Voluntari sunt exagerate.

„Armaş, nu-mi vine să cred aşa ceva, îl ştiam un luptător. Să vii să te lamentezi aşa… Era la doping Edjouma, normal că nu avea cum să iasă de la doping, că te suspendă. Ce putem face?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină şi Etică se poate sesiza în cazul lui Edjouma, chiar dacă arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe mijlocaşul de la FCSB şi i-a acordat doar cartonaşul galben.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Igor Armaș, după faultul horror comis de Malcom Edjouma

La rândul său, Igor Armaș a declarat că într-un astfel de moment, arbitrajul video ar fi rezolvat totul, însă centralul Radu Petrescu nu l-a consultat.

Fundașul moldovean susține că nu a primit niciun mesaj din partea celor de la FCSB și a fost uimit de mesajul postat de Mihai Stoica, imediat după meci.

„Din fericire, a fost doar o zgârietură, nu adâncă, astfel că nu a fost nevoie de puncte de sutură. Umărul mă doare, cum am mai spus. Am vorbit cu doctorul echipei. După ce voi ajunge la stadion mă va examina și vom decide dacă vom face sau nu un RMN. Acum nu știu dacă și cât voi lipsi de pe gazon.

Am așteptat atât de mult implementarea sistemului VAR în România, s-au cheltuit foarte mulți bani și nu profităm de această tehnologie? În plus, să zicem că cei din camera VAR nu i-au semnalizat nimic arbitrului din teren, dar mă așteptam ca el să-și schimbe decizia după ce a văzut cum arăta fața mea.

(N.r. a venit cineva de la FCSB la tine, după meci?) Nu, și asta mi-a lăsat un gust amar. Am văzut și eu ce a scris MM Stoica după meci, așa că rămân fără replică. Gest urât din partea lor. Dacă mi se întâmpla mie una ca asta, îmi ceream scuze în genunchi. Sper doar că Edjouma a comis involuntar acest fault”, a declarat Igor Armaș, pentru sursa citată anterior.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și