Închide meniul

Mihai Popescu, eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul! Faza pentru care fundaşul roş-albaştrilor a văzut roşu direct

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2024, 22:48

Reclamă
Mihai Popescu, eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul! Faza pentru care fundaşul roş-albaştrilor a văzut roşu direct

Mihai Popescu, eliminat în prima repriză în FCSB - Petrolul!

Mihai Popescu / Profimedia Images

Mihai Popescu a fost eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul! Fundaşul roş-albaştrilor a văzut roşu direct după o intrare la Alexandru Tudorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorie a sângerat în urma contactului cu Popescu, iar centralul Rareş Vidican a decis să îl elimine pe fundaş.

Mihai Popescu, eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul!

Popescu a sperat că centralul Rareş Vidican va întoarce decizia în urma consultării fazei cu VAR, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Anterior eliminării lui Mihai Popescu, Risto Radunovic l-a lovit cu cotul pe Rădulescu. Radunovic nu a primit nici măcar galben la acea fază.

Mihai Popescu a văzut finalul primei reprize din tunelul care duce spre vestiare. Fanii care se aflau în zonă i-au cerut autografe, iar Popescu le-a acordat, deşi fusese eliminat.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a lăudat pe Mihai Popescu, pe care l-a adus de la Farul, după egalul cu CFR Cluj, scor 2-2. „Mihai Popescu m-a surprins plăcut. M-a impresionat. A urcat cu mingea la picior, cu curaj, mi-a plăcut de el”, declara Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 2-2.

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului! Execuţie de zile mari în meciul cu Petrolul

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului! Jucătorul FCSB-ului a reluat cu exteriorul după ce o minge a ajuns la el la peste 20 de metri de poartă.

Şutul lui Băluţă, cu exteriorul, s-a oprit în plasă. Portarul Petrolului, Zima, nu a avut nicio şansă să intervină.

Reclamă

Băluţă a reuşit să marcheze în fiecare dintre ultimele 3 meciuri disputate pentru FCSB în campionat. A înscris în victoria cu 2-0 cu UTA, apoi în meciul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-2.

Gigi Becali l-a lăudat, recent, pe Alex Băluţă. El a spus că Băluţă şi-a câştigat momentan locul de titular la FCSB.

Când intră el e vijelie! De frică a jucat! Când vreau să joace bine, îl bag pe altul titular!”, a spus Gigi Becali la palat, despre Alex Băluţă.

FCSB are mare nevoie de puncte

În luptă pentru play-off, FCSB are mare nevoie de puncte. Cu o victorie cu Petrolul echipa patronată de Gigi Becali ar urca pe locul 8 în clasament.

FCSB avea numai 9 puncte în Liga 1 înaintea jocului de acasă cu Petrolul. Roş-albaştrii s-ar apropia la 2 puncte de Petrolul în cazul în care ar reuşi să câştige.

„Lupii galbeni” sunt momentan pe locul 6 în Liga 1. FCSB mai are de disputat o restanţă cu FC Botoşani.

Mâine jucăm acasă. Întâlnim o echipă care a arătat că se luptă cu toți adversarii. E un joc pe care vrem neapărat să îl câștigăm și să luăm puncte. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiți. Știu că vor fi alături de noi mâine și îi vor încuraja pe băieți. Vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Petrolul.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

11:47

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

11:42

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și