Închide meniul

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 8:37

Reclamă
Mihai Stoica și-a făcut temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB - RFS!

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Oficialul campioanei a vorbit despre echipa cu care se vor duela elevii lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și RFS este programată joi, de la ora 22:00. Meciul de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS!

Mihai Stoica a dezvăluit că RFS este o echipă interesantă care utilizează un sistem de joc „foarte greu de citit”.

Totodată, președintele consiliului de administrație de la FCSB a transmis că letonii au în lot un jucător care marchează „cu regularitate”, atât la club cât și la echipa națională.

„Băieţii noştri au studiat în detaliu adversarul. Nu trebuie neapărat să mergi să-i urmăreşti. E o echipă, o să vedeţi… Nu o dau în Dan Petrescu, dar e o echipă interesantă, joacă un sistem foarte greu de citit.

Reclamă
Reclamă

Au un jucător care marchează cu regularitate, şi la echipa naţională, un portar foarte interesant. Au scos APOEL în play-off-ul Europa League. Am văzut meciul cu APOEL, au jucat bine, au avut ocazii, bătuseră 2-1 acasă”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS!

Helmut Duckadam a transmis un mesaj direct înainte de FCSB – RFS! „Eroul de la Sevilla” nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre echipa din Letonia.

În opinia lui Duckadam, FCSB este marea favorită de la acest duel. Fostul mare portar a spus că RFS este cea mai slabă formație dintre adversarele campioanei și că elevii lui Charalambous au avut noroc, la tragerea la sorți a meciurilor.

Reclamă

„(n.r. Se poate teme FCSB de meciul cu RFS?) Eu spun că nu. Nu are rost să ne temem. Au căzut foarte bine cei de la FCSB. Să joci cu cea mai slabă echipă din serie, în primul meci, e perfect.

Dacă fac partide bune în Europa, jucătorii FCSB-ului au șansa la un transfer promițător în iarnă. Poți să te remarci, prin genul ăsta de meciuri. Să nu mai vorbim de câți bani se vor produce cu aceste meciuri.

La meciul ăsta cu RFS cu siguranță se vor vinde foarte multe bilete”, a spus Helmut Duckadam, la digisport.ro.

În grupa din Europa League, FCSB se va duela cu: RFS, Olympiacos, Midtjylland, Manchester United (pe teren propriu), Rangers, PAOK, Qarabag și Hoffenheim (în deplasare). Toate meciurile campioanei se vor vedea în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și