Închide meniul

Mutarea anunțată de Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB! Lovitură dată de „lupii galbeni”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 14:50

Reclamă
Mutarea anunțată de Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB! Lovitură dată de lupii galbeni”

Mutarea anunțată de Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB

Jucătorii de la Petrolul, la finalul unui meci/ Profimedia

Mutarea anunțată de Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB. „Lupii” au dezvăluit că Marian Huja și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Petrolul, în etapa a zecea de Liga 1. Partida din Ghencea se va desfășura de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Mutarea anunțată de Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB

Noul contract al lui Marian Huja cu Petrolul va expira în vara lui 2026. Fundașul central de 25 de ani evoluează la formația ploieșteană din vara lui 2020, atunci când era transferat de la Koge, din Danemarca.

Marian Huja continuă cu FC Petrolul Ploiești! Jucătorul a semnat, astăzi, un nou angajament cu clubul nostru, prelungindu-și, astfel, înțelegerea aflată deja în vigoare până în 2026!”, au anunțat „Lupii galbeni”, pe pagina oficială de Facebook.

Și președintele echipei de pe „Ilie Oană”, Claudiu Tudor, a reacționat după ce Huja și-a prelungit contractul. Acesta s-a declarat bucuros pentru faptul că fundașul central va continua alături de formația lui Mehmet Topal.

Reclamă
Reclamă

„Fără doar și poate, Marian este unul dintre jucătorii reprezentativi ai noștri și suntem bucuroși că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Alături de el, de ceilalți jucători cu experiență care sunt de ceva vreme la Petrolul, precum Gicu Grozav, Zima, Hanca sau Papp, de cei crescuți de Petrolul, cum ar fi Ticu, Bratu sau Rădulescu, de cei care ni s-au alăturat în ultima vreme, vom construi echipa și, cu siguranță, ne vom propune obiective dintre cele mai îndrăznețe, pe măsură istoriei Centenare a clubului nostru”, a declarat Claudiu Tudor, conform sursei menționate anterior.

Probleme pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul

Probleme de lot pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul, din Liga 1. Un titular, anume unul dintre fundașii centrali, ar putea rata partida, după cum a anunțat Mihai Stoica.

Mihai Stoica a transmis că unul dintre fundașii centrali de la FCSB, Siyabonga Ngezana, Joyskim Dawa și Mihai Popescu, nu este în formă maximă pentru confruntarea din Ghencea. În acest context, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a declarat că unul dintre stopperi nu va fi în lot la meciul de sâmbătă seara.

Reclamă

La meciul cu CFR Cluj, de la FCSB a lipsit Siyabonga Ngezana. Acesta s-a întors cu probleme de la echipa sa națională și a fost înlocuit de Mihai Popescu, cel pe care Gigi Becali l-a lăudat, după partidă.

E posibil ca unul dintre cei trei să nu fie nici în lot mâine. Nu vorbesc pentru că n-are rost, vedem mâine. Da, motive medicale.

Edjouma e posibil să fie în lot mâine, pe bancă, dacă va fi o problemă cu unul dintre cei trei fundași centrali. Dacă nu, Edjouma și Lixandru ar trebui să facă antrenament foarte bun pentru a fi joi pregătiți să fie chiar titulari”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și