Închide meniul
Video

Octavian Popescu visează la un transfer stelar: „Am 20 de ani, pot să fac pasul în străinătate!” Mesaj pentru oltenii lui Neagoe: „Să le arătăm cine este FCSB!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 0:27

Octavian Popescu visează la un transfer stelar

Captură AntenaSport

Octavian Popescu visează la un transfer stelar, după ce a învins-o de unul singur pe Sepsi. Tavi Popescu a marcat singurul gol al partidei care le-a permis celor de la FCSB să termine pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu crede că poate oferi mai multe pe terenul de fotbal şi spune că poate face pasul şi la o echipă din străinătate. Gigi Becali visează să ia pe el zeci de milioane de euro.

Octavian Popescu visează la un transfer stelar

Am 20 de ani, pot să progresez cât mai mult şi, de ce nu, să fac pasul în străinătate„, a spus Octavian Popescu, după FCSB – Sepsi 1-0.

Octavian Popescu a avut un mesaj şi pentru prima adversară din playoff, Universitatea Craiova. Octavian Popescu vrea răzbunare după ce în derby-ul din sezonul regular, de pe Arena Naţională, oltenii au egalat în prelungirile meciului.

„Am început mai greu, dar important e că am ajuns sus în clasament şi sper să terminăm pe primul loc. O să fie numai derby-uri. Trebuie să câştigăm, să ne luăm revanşa pentru că ne-au egalat pe final şi să le arătăm cine este FCSB. CFR Cluj şi Farul vor fi la bătaie la titlu.

Reclamă

Noi pregătim la antrenamente ce avem de făcut şi la meciuri le punem în practică. Noi ne facem datoria. Eu joc unde mă foloseşte antrenorul şi sper să marchez cât mai multe goluri şi să ofer pase decisive”, a mai spus Octavian Popescu.

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în FCSB – Sepsi!

Octavian Popescu a marcat cel mai ușor gol al carierei, în meciul FCSB – Sepsi 1-0. „Perla” lui Gigi Becali a apărut la finalizare în minutul 21 al partidei din ultima etapă a sezonului regular.

Mark Tamaș, fundașul covăsnenilor, a comis o greșeală uriașă, iar roș-albaștrii au profitat și au deschis scorul pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș a pasat eronat în apropierea propriului careu, iar Florinel Coman a fost atent și a interceptat. „Mbappe de România” i-a trimis repede lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului l-a servit excelent pe Octavian Popescu cu o pasă în fața porții.

Cu poarta goală în față, din doi metri, Popescu a avut timp să și preia, apoi a trimis cu piciorul drept în plasă. Este cel de-al 3-lea gol marcat de Octavian Popescu în 41 de apariții, în toate competițiile din acest sezon. Mijlocașul de 20 de ani și-a trecut în cont și 7 assist-uri.

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a precizat că „perla” lui Gigi Becali nu poate ieși din primul „11”. În rest, Pintilii s-ar descurca dacă i-ar pleca alți jucători.

Întrebat dacă poate face față la FCSB în cazul în care mai mulți jucători ar părăsi echipa, Pintilii a spus că n-ar avea nicio problemă, dar cu o singură condiție. Să-l păstreze pe Octavian Popescu!

”Dacă ar fi după mine, să plece cel puțin jumătate. Mă refer la cei din față, să plece cel puțin jumătate, dacă nu toți. Din față, aș vrea să mai rămână doar Tavi un an. Restul, să plece toți.

Vor veni alții, mă gândesc. Vin din spate, sunt copii, e Miculescu, sunt și alții care au jucat mai puțin, Radaslavescu. Ei trebuie să facă pasul ușor-ușor.

Important e să facă un play-off foarte bun, să își dea silința, să creadă în ei că pot câștiga campionatul”, a spus Mihai Pintilii la podcastul Victory Extra Time.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și