Închide meniul

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Oltenii, la al 4-lea meci fără victorie! Echipa lui Sabău, avans de 5 puncte față de locul 2

Publicat: 22 septembrie 2024, 23:24

Reclamă
U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Oltenii, la al 4-lea meci fără victorie! Echipa lui Sabău, avans de 5 puncte față de locul 2

U Cluj - Universitatea Craiova 1-1 

Alex Mitriţă, duel cu Alex Chipciu şi Dan Nistor / Colaj Profimediaimages

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, U Cluj se află pe primul loc, la 5 puncte în avans față de locul al 2-lea, ocupat de Oțelul. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a urcat pe locul 4, cu 16 puncte după 10 meciuri jucate.

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Min. 68: U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Oshima a trimis un șut, din afara careului, care a fost deviat și s-a oprit direct în plasa porții apărate de Gertmonas.

Min. 38: U Cluj – Universitatea Craiova 1-0! Thiam a dat lovitura, după o fază fixă.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă
Reclamă

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Silaghi, Bic, G. Simion – Silaghi, Nistor, Thiam – Berto

Rezerve: Gorcea, Oancea, Werff, Mitrea, Briz, Codrea, Rață, Oaidă, Boța, Tchassem, Blănuță. Denis Moldovan

Reclamă

Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Universitatea Craiova: L. Popescu, Ndong, Maldonado, Sierra, Bancu – Oshima, Screciu – Paradela, Baiaram, Mitriță – Koljic

Rezerve: Lung Jr., R. Stoian, Gașpar, Badelj, Zajkov, Căpățînă, Houri, Danciu, D. Barbu, Bana, Mora, Ivan

Antrenor Constantin Gâlcă

U Cluj are cea mai bună serie fără eşec din istoria clubului. Ioan Ovidiu Sabău şi-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Cu Craiova va fi greu, foarte greu. Ei vin după o perioadă destul de grea. Au o echipă competitivă, în care s-a investit, cu un antrenor foarte bine pregătit, cu jucători care, dacă sunt lăsați și prind încredere, pot să facă diferența.

Mitriță e un jucător în formă în momentul de față, s-a întors la echipa națională. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să le acordăm atenție atât cât trebuie.

Nu e vorba de motivație, ci de continuitate, adică să înțelegem că nu avem voie să ne admirăm prea mult. Am primit ceea ce merităm: atenție, respect, apreciere. Aici e tot secretul, ca eu să-i conving că nu avem voie să ne mulțumim cu puțin„, a declarat antrenorul lui U Cluj la conferinţa de presă.

Înaintea meciului din etapa a 10-a a Ligii 1, Universitatea Craiova este pe locul 5. Are 15 puncte, cu 6 mai puţin decât U Cluj.

Costel Gâlcă, mesaj pentru fani înainte de U Cluj – Universitatea Craiova

Alex Mitriţă a fost contestat chiar de fanii din Bănie după eşecul surprinzător suferit în deplasarea cu Poli Iaşi. Gâlcă a avut un mesaj vehement pentru suporteri.

Înfruntăm liderul clasamentului, U Cluj, care a demonstrat că este cea mai bună echipă a campionatului până acum. Îmi doresc ca echipa mea să fie mai compactă, să aibă o poziţionare mai bună în apărare.

Transmit suporterilor să lase jucătorii în pace, iar dacă vor un vinovat acela sunt eu. Am spus de la început că îmi asum toate lucrurile. Alex Mitriță va continua să execute loviturile de la 11 metri. Am încredere totală în acești jucători„, a precizat Costel Gâlcă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și