Închide meniul
UPDATE

Steaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor”

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2024, 16:55

Reclamă
Steaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor

Steaua, neprogramată la meciurile din Liga 2

Daniel Opriţa, în timpul unui meci - Hepta

Steaua ar putea să fie neprogramată pentru meciurile care urmează în Liga 2. Motivul este unul incredibil: Federaţia Română de Fotbal a anunţat că „militarii” nu au achitat baremurile de arbitraj şi ale observatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua va fi penalizată cu 1400 de lei şi, dacă nu va plăti sumele către oficialii jocurilor, nu va fi programată la următoarele partide, începând cu etapa a opta.

Steaua, neprogramată la meciurile din Liga 2

Update: CSA Steaua a oferit o reacţie oficială, după ce meciurile nu au fost programate. „Militarii” au anunţat că datoriile au fost plătite şi cer ca meciul cu Csikszereda să fie programat.

„S-a plătit astăzi. Observatorul și un arbitru nu au trimis facturile în timp util la club. Clubul, când face plata, face un singur raport pentru toate facturile de la un meci.

La plata arbitrilor și observatorilor se face un singur raport, iar cum nu sosiseră toate facturile, nu s-a putut face plata!

Reclamă
Reclamă

Ei nu au trimis facturile, iar FRF a dat sancțiunea, care va fi imediat anulată când se va constata că plata a fost efectuată. S-a cerut și anularea penalității„, au transmis cei de la CSA Steaua, conform liga2.ro.

”În temeiul art. 83/12 din RD, clubul Steaua București se sancționează cu Neprogramarea echipei Steaua București la jocurile oficiale următoare până la achitarea baremurilor de arbitraj și a observatorilor, delegat de joc și i se aplică penalitate sportivă de 1400 lei”, se arată pe frf.ro.

Problemele Stelei au apărut după ce nu au plătit oficialii meciului cu CSM Focşani, 1-0, din etapa a şasea a Ligii 2. Steaua e pe 3 în Liga 2, cu 4 victorii şi 3 egaluri, după 7 etape disputate.

Reclamă

CSA Steaua a găsit soluţia pentru a obţine dreptul de promovare

Pe de altă parte, Steaua se laudă că a găsit soluţia pentru a putea obţine dreptul de promovare. Suporterii vor să revoluţioneze clubul din Ghencea şi au relansat un program de tip socios, numit „Naţiunea Stelistă”.

Fanii şi-au pierdut răbdarea şi vor ca prin programul socios relansat să strângă o sumă uriaşă de bani, din propria lor contribuţie, pentru a pune astfel presiune pe oficialii din Ghencea.

Suporterii susţin că în primul an pot obţine o sumă de nu mai puţin de trei milioane de euro, iar în următorul sezon, visează deja la promovarea echipei.

„Ne-au zis mereu că vor rezolva. Au trecut patru ani de Liga 2 și nu s-a rezolvat. E enorm și nu există minimum de perspectivă. Totul merge din inerție, clubul e rigid. Nu caută parteneri, nu le pune actele la dispoziție celor interesați să sponsorizeze echipa de fotbal. Undeva, totul se blochează.

Toate discuțiile noastre cu clubul au ajuns la partea financiară. Noi am zis că putem ajuta financiar. Ni s-a spus: ‘Atunci veniți cu bani!’. Pentru primul an, în jur de 3 milioane de euro. O sumă realizabilă, zicem noi. Avem deja 1.600 de membri dispuși să ofere câte 100 de euro pe an. Pentru peste doi ani, când va fi posibilă promovarea, ar fi deja 320.000 de euro strânși. Unii membri ne-au spus că pot dona și sume mai mari, plus redirecționarea impozitului pe profit de la firme.

Pe deasupra, avem parteneri dispuși să se implice. Câțiva oameni de afaceri din România, precum și un fond de investiții din străinătate. Noi ne dorim un parteneriat între mai mulți sponsori, cu un management adecvat, fără patron. Odată ce clubul va fi deschis spre colaborare, avem încredere că putem ajunge la 5.000 de membri în primul an”, au explicat cei de la AS47, conform sport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și