Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, exemplu pentru tinerii „tricolori”: „Încerc să-i ajut”. Raul Opruț l-a lăudat: „E un băiat de nota 100”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2023, 23:39

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, exemplu pentru tinerii „tricolori: „Încerc să-i ajut. Raul Opruț l-a lăudat: „E un băiat de nota 100

Nicolae Stanciu, lăudat de Raul Opruț

Nicolae Stanciu, lăudat de Raul Opruț / Profimedia

  • Nicolae Stanciu, exemplu pentru tinerii „tricolori”: „Încerc să-i ajut”

 

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu a devenit un exemplu pentru tinerii „tricolori” convocați de Edi Iordănescu la naționala României. Raul Opruț l-a lăudat la scenă deschisă pe mijlocașul de 29 de ani, care a adunat 56 de apariții la prima reprezentativă. La rândul său, Stanciu le-a adresat cuvinte de încurajare tinerilor săi colegi de la națională, în așteptarea debutului în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de debut, Andorra – România, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu, exemplu pentru tinerii „tricolori”: „Încerc să-i ajut”

Raul Opruț, aflat la cea de-a 3-a convocare la națională, s-a arătat complet impresionat de Nicolae Stanciu. Tânărul fundaș de la FC Hermannstadt, în vârstă de 25 de ani, își dorește să învețe cât mai multe lucruri de la mijlocașul legitimat la Wuhan Three Towns.

Reclamă

„M-am împrietenit cu Nicu, e un băiat de nota 100. El e un veteran, încă nu am apucat să vorbesc atât de mult despre sfaturi, dar vreau să stau pe lângă el pentru că are foarte mulți ani pe la națională, a prins și ultimul EURO și ne va ajuta în această campanie”, a spus Raul Opruț, în exclusivitate pentru AS.ro.

Nicolae Stanciu s-a bucurat enorm să audă astfel de complimente din partea coechipierilor săi mai tineri.

Reclamă

Mijlocașul de 29 de ani le-a transmis puștilor de la națională să se antreneze bine, să fie constanți și să se bucure de fiecare dată când îmbracă tricoul naționalei României.

„Nu e nicio presiune, încerc să-i ajut și să procedez așa cum au făcut-o și alți jucători experimentați cu mine, în perioada când eram și eu la fel. Îmi doream să ajung și eu la echipa națională la 18 sau 19 ani, dar așa a fost să fie.

Tot ce îmi doresc pentru ei este să vină aici și să rămână constanți în evoluții. Asta e cel mai important. Să nu se mulțumească că au îmbrăcat tricoul naționalei o dată sau de două ori și să devină delăsători”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu vrea la EURO 2024 cu orice preț: „A venit momentul nostru!”

Ionuț Radu a dezvăluit că a întârziat la reunirea lotului naționalei României. Radu a ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia cu un sfert de oră întârziere și a intrat în vestiar fix când Edi Iordănescu ținea un discurs intens.

„Să vă povestesc cum a fost toată faza. Am ajuns la aeroport și trebuia să fiu la 5 la Mogoșoaia, dar au fost în întârziere bagajele și practic am ajuns la 5 și un sfert și am intrat direct în ședință unde vorbea domnul Edi.

Am intrat într-un discurs foarte aprins, foarte motivațional, vedeam pe toată lumea foarte concentrată. Mă gândesc că e o atmosferă foarte bună. E prima zi, dar deja am simțit motivația necesară pentru a ne califica.

Sincer, eu văd grupa foarte foarte accesibilă. Acum nu trebuie să ne uităm pe cine avem în față, trebuie să ne concentrăm numai pe munca pe care o depunem zi de zi și să ne găsească ziua meciului pregătiți. Și, normal, dacă noi vom fi pregătiți și motivați, sută la sută vom obține rezultatele dorite.

Eu sunt mulțumit și cu un 1-0, important e să luăm cele 3 puncte. Cu cât mai multe goluri, cu atât mai bine, dar cel mai important e să luăm cele 3 puncte și toată lumea e fericită”, a spus Ionuț Radu, pentru frf.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

  • PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);
  • FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);
  • MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);
  • ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul | România 0/0).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus "la zid" un "tricolor"
Echipa naţională • 23 mart., 21:26
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus „la zid” un „tricolor”: „Niciodată nu aş fi jucat cu el!”
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”