Închide meniul

Ilkay Gundogan a dat cărțile pe față, după revenirea la Manchester City! Dezvăluiri după perioada petrecută la Barcelona

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 11:29

Reclamă
Ilkay Gundogan a dat cărțile pe față, după revenirea la Manchester City! Dezvăluiri după perioada petrecută la Barcelona

Ilkay Gundogan a dat cărțile pe față, după revenirea la Manchester City

Ilkay Gundogan și Pep Guardiola/ Profimedia

Ilkay Gundogan a dat cărțile pe față, după revenirea la Manchester City. Starul german a oferit declarații despre perioada petrecută la Barcelona, mărturisind că a fost o experiență dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilkay Gundogan a evoluat timp de un sezon pe Camp Nou și în vară a luat decizia de a reveni la Manchester City. Mijlocașul german a dezvăluit că are o relație excelentă cu Pep Guardiola.

Ilkay Gundogan a dat cărțile pe față, după revenirea la Manchester City

Gundogan a transmis că deși a fost o experiență dură, și-a îndeplinit un vis din copilărie jucând la Barcelona. Acesta regretă că nu a reușit să cucerească și un trofeu alături de catalani.

Am jucat pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Mi-am îndeplinit un vis din copilărie, să joc pentru Barcelona și să port banderola. Am jucat împotriva unei echipe a lui Real Madrid foarte complicată. M-am simțit privilegiat să joc la Barcelona. În alte circumstanțe, poate lucrurile ar fi arătat altfel. A fost o experiență dură, dar totuși minunată. Nu regret deloc.

(N.r. Despre revenirea la Manchester City) Când a fost clar pentru mine că ar o revenire ar fi fantastică, am vorbit cu Pep. L-am sunat și l-am întrebat dacă și-ar imagina acest lucru. M-am gândit la asta. Mi-am dorit să revin și nu aveam multe de pierdut.

Reclamă
Reclamă

Am fost puțin stresat înainte de a lua decizia, dar a fost una bună. Relația mea cu Pep a fost mereu una bună. Chiar dacă am jucat la Barcelona anul trecut, ne-am tot sunat. De fapt, chiar ne-am întâlnit acolo de câteva ori. Nu am niciun motiv să ascund că avem o relație bună, dar nu știi niciodată cum reacționează cineva. Când i-am spus (n.r. că vrea să revină) am primit un răspuns bun, m-am simțit ușurat”, a declarat Ilkay Gundogan, conform sport.es.

Pep Guardiola, încântat după Manchester City – Inter 0-0: „Îmi iubesc echipa!”

Pep Guardiola s-a declarat încântat după meciul Manchester City – Inter, scor 0-0, din grupa principală a UEFA Champions League. Managerul campioanei Angliei şi-a felicitat jucătorii, chiar dacă aceştia nu au reuşit să marcheze în poarta lui Sommer.

„(Ce v-a plăcut la echipă?) Totul, absolut totul! Am jucat atât de bine, îmi iubesc echipa, suntem fantastici.

Reclamă

Am jucat atât de bine împotriva unei echipe care este stăpână în apărare. Am avut o ocazie şi jumătate, dar nu te poţi aştepta să ai 20 de şanse împotriva unui adversar care se apără atât de retras.

Când pierdem mingi uşoare şi adversarii pleacă pe contraatac, este imposibil să-i opreşti. Trebuia să fim mai precişi, dar nu poţi controla întotdeauna totul.

Nu am avut prea multe şanse, dar au fost atât de clare. Este începutul sezonului, aceşti jucători se vor îmbunătăţi odată cu trecerea timpului„, a declarat Pep Guardiola, potrivit beinsports.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și