Închide meniul

Anunțul făcut în Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă! Ce se va întâmpla la meciul Parmei din această etapă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 12:06

Reclamă
Anunțul făcut în Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă! Ce se va întâmpla la meciul Parmei din această etapă

Anunțul făcut în Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Anunțul făcut în Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă. Itaienii au dezvăluit faptul că internaționalul român nu este refăcut complet, după ce a ieșit accidentat din duelul cu Udinese, din etapa precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma se va duela cu Lecce, în această etapă de Serie A. Duelul se va disputa astăzi, de la ora 21:45, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Anunțul făcut în Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă

Italienii de la Gazzetta dello Sport au oferit scurte detalii despre Valentin Mihăilă. Internaționalul român s-a accidentat pe finalul duelului cu Udinese, pierdut dramatic de echipa sa.

Deși accidentarea nu este una gravă, Valentin Mihăilă ar urma să înceapă de pe bancă duelul cu Lecce. Internaționalul român este în lotul Parmei pentru meciul din etapa a cincea de Serie A.

Mihăilă ar urma să fie prezent în lotul Parmei contra lui Lecce, însă ar putea începe de bancă„, au notat italienii, conform sursei citate mai sus.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, Dennis Man, cel mai în formă jucător de la Parma, ar urma să fie titular în duelul cu Lecce, din această seară.

Parma a obținut o victorie și o remiză, în primele două runde de Serie A. În ultimele două etape însă, „cruciații” au fost învinși de Napoli și Udinese, după ce au condus în ambele partide.

O fostă vedetă de la Parma, val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

O fostă vedetă de la Parma a lansat un val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Valeri Bojinov a avut un mesaj superb pentru românii din lotul lui Fabio Pecchia.

Reclamă

Valeri Bojinov, care a jucat la Parma în perioada 2009-2011, este de părere că echipa lui Fabio Pecchia joacă un fotbal direct, cu o echipă tânără care, în opinia sa, a realizat lucruri considerabile.

Parma este o echipă care joacă fotbal foarte direct, vertical și are o echipă tânără care a făcut lucruri cu adevărat grozave în cei trei ani de când a sosit mister Pecchia. Se vede că există o identitate, un automatism și are idei clare.

Jucătorii care mă fascinează cel mai mult sunt românii Man și Mihăilă, Bonny este și el foarte bun, vor avea un viitor strălucit.

Parma va realiza venituri excelente în următorii ani. Clubul este puternic din punct de vedere economic și nu are nevoie să vândă acum. Fotbalul devine o afacere, scopul cluburilor care nu sunt de primul nivel este să-și îmbunătățească jucătorii și apoi să-i vândă pentru sume bune”, a spus Bojinov, potrivit Gazzeta di Parma.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și