Închide meniul

EXCLUSIV | Se luptă cu zâmbetul pe buze cu o boală crudă: "Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 17:51

EXCLUSIV | Se luptă cu zâmbetul pe buze cu o boală crudă: "Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Captura video

Ana Maria Antăl a fost diagnosticată cu cancer limfatic

  • Ana Maria Antăl a descoperit că are cancer limfatic
  • Fosta atletă are doar 21 de ani
  • Sportiva a transmis un mesaj emoționant

Ana Maria Antăl a făcut atletism și a ajuns campioana României la săritura în înălțime. Fata a trebuit să abandoneze atletismul din cauza problemelor de sănătate. S-a înscris la facultate cu gândul să se facă antrenoare, însă a fost lovită de o veste teribilă. Copila de 21 de ani suferă de cancer limfatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îți dai seama că nu e chiar așa, că nu ești invincibil. Cei mai mulți dau vina pe șocuri emoționale, pot zice c-am avut un șoc emoțional, dar nu pot da vina exclusiv pe asta. Adică, e de nicăieri. Așa o consider boala!", a spus Ana Maria Antăl pentru AntenaSport. 

Reclamă

Înfruntă boala cu zâmbetul pe buze

Ana Maria a învățat prin sport că trebuie să lupte până la capăt și înfruntă boala cu zâmbetul pe buze. Ca orice joc, lupta cu boala e un meci care trebuie câștigat.

"Am iubit sportul întotdeauna, de mică, și în continuare. Uite, în spital, m-am apucat să fac mișcare. M-aș apuca din nou de sport, pentru că iubesc stadionul. Pe partea de antrenorat și tot voi fi", a spus Ana Maria Antăl.

Reclamă

"Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Fosta atletă a trecut prin mai multe ședințe puternice de terapie și le-a transmis un mesaj românilor.

"Nu vă mai plângeți că stați în izolare! Viața e mult prea frumoasă. Sunt mulțumită că mă pot trata și la noi în țară și am noroc că am dat peste o doamnă doctor minunată. E trup și suflet, aleargă la propriu pe culoar. E ceva nemaiîntâlnit. Am încredere totală în ea!

Am început să mă bucur de orice, pur și simplu de orice apus, orice răsărit. Ascult muzică, dansez, nu mă plictisesc. Nu sunt un om să fug de mine, de singurătate, de gândurile mele", a adăugat fosta atletă. 
 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: "Ne ducem doar să participăm"
Atletism • 20 mart., 19:00
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: „Ne ducem doar să participăm”! Ce a spus despre Jocurile Olimpice
Diana Ion şi Andreea Taloş au obţinut locurile 9 şi 10 în finala de la triplusalt de la Campionatele Mondiale indoor
Atletism • 3 mart., 14:09
Diana Ion şi Andreea Taloş au obţinut locurile 9 şi 10 în finala de la triplusalt de la Campionatele Mondiale indoor
Sven-Goran Eriksson a făcut un anunţ terifiant
Fotbal • 11 ian., 10:54
Sven-Goran Eriksson, anunţ terifiant: „Mai am de trăit, în cel mai bun caz, un an!”. Fostul selecţioner al Angliei are cancer
Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie
Extra • 8 ian., 20:29
Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie. Decizia luată alături de soţie
Chris Evert a primit o veste teribilă! Cancerul a recidivat
Extra • 9 dec., 14:06
Chris Evert a primit o veste teribilă! Cancerul a recidivat: „Un diagnostic pe care nu am vrut niciodată să îl aud”