Închide meniul
Video

Firfirică fără frică! În izolare de două luni, atletul se pregătește în casă pentru Jocurile Olimpice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 18:08

"În niciun caz nu pot să arunc aici, pentru că nu am mai mult de 25 de metri, iar eu am nevoie de 70 de metri. În plus, mai sunt căței pe aici. Doamne ferește, poate cred că e vreun frisbee, aleargă după el și încearcă să-l prindă. Și dacă fac asta, a doua oară nu mai reușesc, sunt sigur!", a reacționat atletul pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Firfirică este nerăbdător să se ridice restricțiile

Uriașul din atletism și-a transformat și sufrageria în sală de antrenament.

"Mi-am dus discurile în casă și m-am apucat să le spăl. Am 20 de discuri, gândiți-vă cum le-am urcat până la etajul patru și m-am apucat să le lustruiesc, să le curăț.

M-am apucat de sărituri și am 116-117 kilograme, va dați seama ce părere au vecinii mei când aud. Dacă o mai țin încă o lună așa, s-ar putea să fac gaură în parchetul din living. Mă apuc de piruete și tot felul, nu este așa confortabil parchetul, pentru că alunec. Am căzut de cateva ori!", a dezvăluit Firfirică.

Locul patru la Mondialul de anul recut, Firfirică și-a desenat corpul după ce s-a calificat la Tokyo.

Reclamă

"Sper să prind acea medalie mult dorită. Mi-am făcut acest discobol, urmat de cercurile olimpice. L-am unit cu acesta, care vrea să arate că mă plimb peste tot și am de gand să completez toate continentele", a continuat atletul român.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și