Închide meniul

FOTO | Campioana olimpică cu un abdomen mai tare ca al lui Cristiano Ronaldo! Și tu poți avea acum corpul perfect

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 8:49

FOTO | Campioana olimpică cu un abdomen mai tare ca al lui Cristiano Ronaldo! Și tu poți avea acum corpul perfect

Instagram Tianna Bartoletta

Sportiva cu un corp perfect

Tianna Bartoletta e triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice. A câștigat de două ori proba de ștafetă 4 x 1000 m și a terminat prima și la săritura în lungime. Ea se pregătește acum de a treia ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, după cele din 2012 și 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tianna Bartoletta, sportiva cu un abdomen mai tare decât Cristiano Ronaldo

Femeia s-a lăudat pe rețelele de socializare cu câteva imagini din timpul ședințelor de pregătire. Și Cristiano Ronaldo ar fi invidios pe corpul ei. 

Bartoletta și-a început cariera la profesioniști în anul 2005. N-a mai participat la nicio competiție din anul 2017, dar trage tare pentru Tokyo 2021.

Sportiva ridică și greutăți uriașe. Într-un videoclip, Bartoletta le-a arătat fanilor cum se descurcă cu o halteră de 95 de kilograme!

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Tianna Bartoletta! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Sportiva e triplă campionă olimpică
  • Se pregătește pentru JO de la Tokyo

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și