Închide meniul

Utah Jazz, la un pas de tragedie. ”Părea că avionul se rupe acolo, sus, în aer!” Donovan Mitchell a refuzat să mai zboare!

Cătălin Oprișan Publicat: 1 aprilie 2021, 9:51

Utah Jazz, la un pas de tragedie. ”Părea că avionul se rupe acolo, sus, în aer!” Donovan Mitchell a refuzat să mai zboare!

Fox 13 Utah

Aeronava, după ”întâlnirea” cu stolul de păsări

  • ”Am fost la un pas să nu ajungem la meci”
  • Donovan Mitchell a refuzat să se mai urce în a doua aeronavă

Băiețiin de la Utah Jazz au ajuns la Memphis și au câștigat, cu 111-107, cea de-a șaptea victorie ”legată”. Probabil că ar fi fost o știre oarecare, dacă zborul n-ar fi fost cu peripeții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Quin Snyder s-a suit în avionul de Salt Lake City cu direcția Tennessee, dar, după câteva minute, aeronava a lovit un stol de păsări. ”Părea că avionul se va rupe, acolo, sus, de la jumătate. Preț de 10 minute m-am simțit neputincios, a fost terifiant”, a spus Mike Conley. ”Am ajuns să discut cu jucătorii, după acest zbor, despre fragilitatea vieții noastre pe pământ”, a adăugat și tehnicianul. Avionul s-a întors și a aterizat de urgență, dar Donovan Mitchell a refuzat să se mai urce în cel de-al doilea zbor. ”A fost urât rău, o atmosferă înfricoșătoare. Nebunia era atât de mare, încât i-am înțeles decizia lui Donovan”, a completat și Jordan Clarkson. 

”Am fost la un pas de a nu ajunge la meci”, au spus oficialii echipei. Finalmente, trupa s-a redresat. Conely a marcat 26 de puncte, Bogdanovic, 23, iar Clarkson a încheiat cu 24. 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tragedie înainte de Tottenham - Nottingham Forest
Premier League • 7 apr., 18:31
Tragedie înainte de Tottenham – Nottingham Forest! Un om a fost omorât lângă stadionul echipei la care joacă Radu Drăgușin
Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!
Fotbal extern • 25 mart., 21:30
Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!
Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit
Liga 1 • 20 mart., 16:32
Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit: „E timpul să ajutăm”
Incident şocant la meciul de baschet al Rapidului!
Baschet • 11 mart., 18:18
Incident şocant la meciul de baschet al Rapidului! Antrenorul giuleştenilor a fost agresat de suporteri! Reacţia clubului
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte