Închide meniul

Cele mai importante victorii ale lui Khabib Nurmagomedov în UFC

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 10:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Cele mai importante victorii ale lui Khabib Nurmagomedov în UFC

profimediaimages

Khabib Nurmagomedov în meciul cu Justin Gaethje

Rusul a reușit să îl învingă sâmbătă seară pe Justin Gaethje, cu o finalizare prin triunghi cu picioarele în runda a doua. El a ajuns astfel la 29 de victorii și zero înfrângeri în carieră. Khabib și-a anunțat retragerea la finalul meciului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 3 victorii ale lui Khabib Nurmagomedov în UFC

Khabib și-a construit un rezumat impresionat de victorii, dar chiar și între toate cele 29, putem găsi câteva reușite care se disting.

Khabib Nurmagomedov vs Connor McGregor a fost unul dintre cele mai anticipate meciuri din istoria MMA. 
Showman-ul McGregor, care intra în mintea adversarilor încă dinaintea partidei și îi speria cu loviturile sale, față în față cu Khabib, care a făcut o carieră din a duce lupta la sol și a-și distruge oponenții.

Nurmagomedov nu doar că a învins, dar l-a făcut pe McGregor să cedeze într-un mod în care a spulberat mitul de invincibilitate al acestuia și l-a dus pe Khabib direct în vârful ierarhiei mondiale.

Reclamă

Khabib Nurmagomedov vs Abel Trujillo

Lupta cu Abel Trujillo a fost prima oară când Khabib a șocat cu adevărat fanii din MMA deși avea deja trei victorii consecutive în acel moment.

Trujillo, un luptător foarte bun la rândul său, a fost nefericitul pe care Khabib a ales să spargă recordul de proiectări într-un meci din UFC: de 21 de ori a fost Trujillo pus la pământ de adversarul său.

Deși a câștigat la decizie, Khabib Nurmagomedov nu i-a dat adversarului său nicio șansă.

Reclamă 4 / 0/3

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje

Americanul a fos una dintre revelațiile anului până la întâlnirea cu neînvinsul rus. El l-a făcut KO în urma unui meci fantastic pe Tony Ferguson. 
Gaethje are cele mai violente lovituri de picior din UFC și un striking impecabil, dar și un trecut în lupte care părea că poate pune probleme lui Khabib.

Totuși, nu a fost să fie așa. După o primă rundă excelentă în care a conectat câteva lovituri bune de picior, Gaethje a fost dus la sol de Khabib în repriza a doua, iar rusul a final printr-un triunghi cu picioarele.

La final, Khabib a anunțat că nu mai poate lupta fără tatăl său, astfel că se retrage din activitatea competițională.

Recomandări
  • Khabib l-a învins pe 24 octombrie pe Justin Gaethje în runda 2
  • El s-a retras cu un record de 29-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și