Închide meniul

Marele Premiu al Turciei a fost anulat. Calendarul din Formula 1, dat peste cap. Două curse pe acelaşi circuit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 19:13

Marele Premiu al Turciei a fost anulat. Calendarul din Formula 1, dat peste cap. Două curse pe acelaşi circuit

Profimedia

Formula 1, Marele Premiu al Turciei

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, care a înlocuit MP al Canadei, a fost anulat, din cauza situaţiei sanitare, informează news.ro. Cursa de la Istanbul trebuia să aibă loc la 13 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Turciei a fost anulat

Marele Premiu al Franţei, programat iniţial la 27 iunie, a fost devansat cu o săptămână şi se va desfăşura la 20 iunie. La 27 iunie, va reapărea în calendar Marele Premiu al Styriei, la Speilberg. Marele Premiu al Austriei, tot la Spelberg, se va ţine la data iniţială, 4 iulie.

„Cu toţii aşteptam cu nerăbdare să concurăm în Turcia, dar restricţiile de călătorie în vigoare ne-au făcut să nu putem fi acolo în iunie. Formula 1 a demonstrat din nou că este capabilă să reacţioneze rapid la evoluţii şi să găsească soluţii şi suntem încântaţi că vom avea o dublă în Austria, ceea ce înseamnă că sezonul nostru rămâne la 23 de curse”, a declarat Stefano Domenicali, preşedinte şi CEO al Formulei 1, într-un comunicat.

MP al Styriei a avut prima ediţie anul trecut, în condiţiile în care numeroase grand prix-uri au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Canadei, programat între 11 şi 13 iunie, a fost anulat luna trecută, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus, şi fusese înlocuit de MP al Turciei.

Reclamă

Turcia a pierdut şi finala Champions League 2021

Ieri, Turcia a pierdut şi organizarea finalei Champions League din acest sezon. Meciul dintre Chelsea şi Manchester City, de pe 29 mai, a fost mutat de la Istanbul la Porto.
Fiecare echipă va avea câte 6.000 de fani în tribune. Turcia a primit în compensaţie Supercupa Europei.

Britanicii au făcut presiuni pentru ca finala să aibă loc la Londra, pe Wembley, sau la Birmingham, pe Villa Park. UEFA a ales însă stadionul „Dragao” al lui FC Porto. Anul trecut, Lisabona a găzduit meciurile care au decis trofeul.

Din Turcia, fanii englezi ar fi fost nevoiţi să intre carantină la revenirea în ţară. „A lipsi suporterii de şansa de a vedea meciul nu a fost o opţiune şi sunt încântat că acest compromis a fost găsit”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și