Închide meniul

Lewis Hamilton a făcut istorie în Formula 1! Britanicul, record de victorii după Marele Premiu al Portugaliei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 16:07

Lewis Hamilton a făcut istorie în Formula 1! Britanicul, record de victorii după Marele Premiu al Portugaliei

profimediaimages

Lewis Hamilton după câștigarea Marelui Premiu de la Eifel

Etapa trecută, în Eifel Grand Prix, Hamilton egalase recordul deținut de legendarul Michael Schumacher.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, pole position în Portugalia

Hamilton a pornit din pole position în cursa desfășurată în Portugalia. Aceasta a fost a 12-a etapă din Campionatul Mondial de Formula 1. 

”Le datorez această reuşită celor de la Mercedes, de aici, şi celor de la fabrică. A fost până acum un privilegiu să lucrez cu această echipă. 

Aş fi putut doar să visez că voi ajunge unde sunt astăzi. Va dura ceva timp până mă voi obişnui. Nu îmi găsesc cuvintele în acest moment”, a declarat Hamilton după cursă, conform news.ro

Pe locul doi în Marele Premiu al Portugaliei a terminat chiar colegul său de la Mercedes, Valtteri Bottas. Max Verstappen de la Red Bull Racing a încheiat podiumul.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și