Închide meniul

Michael Schumacher, cuvinte de aur care îi vor marca toată viaţa fiului său! Dezvăluirea făcută de Mick

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 11:27

Michael Schumacher, cuvinte de aur care îi vor marca toată viaţa fiului său! Dezvăluirea făcută de Mick

ProfimediaImages

Michael Schumacher, sfaturi pentru Mick Schumacher

  • Mick Schumacher are 22 de ani
  • Michael Schumacher e septuplu campion mondial de F1

"Eram cu tatăl meu şi i-am spus că vreau să investesc în mine din punct de vedere profesional. Mi-aduc aminte perfect. Eram la o cursă la Kerpen. Vorbeam despre victorii şi înfrângeri şi atunci m-a întrebat dacă văd asta ca pe un hobby, sau e ceva ce vreau să fac toată viaţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ştiut de atunci că asta voi face şi mama şi tata m-au sprijinit. Cel mai important lucru pe care mi l-a spus tata a fost să mă bucur de ce aleg să fac. Ar fi bine să ajung să iubesc asta. Văzând că am realizat ce mi-am propus a fost foarte important pentru el", a spus Mick Schumacher, citat de Gazzetta dello Sport. 

Mick Schumacher a debutat în Formula 1

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a tras primele concluzii după debutul său în Formula 1. Tânărul de 22 de ani se bucură de prima experineţă cu competiţia în care tatăl său a scris istorie.

Reclamă

"Nu-mi dau seama cu adevărat ce fac când sunt în mașină. Îmi place doar să conduc, așa că mă bucur de ceea ce fac", a spus Mick Schumacher conform The Sun, care a recunoscut că nu se simte confortabil când se află în spate.

"Nu mă bucur când nu sunt primul, așa că este un fel de tortură când conduc, fără să fac o concurență reală. Ştiu valoarea mea, știu ce am realizat pentru a fi aici", a mai spus Mick Schumacher.

Reclamă

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână. Soţia sa a luat o decizie radicală

Noi detalii ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher. Familia face eforturi supra-omeneşti de a-i asigura septuplului campion mondial de Formula 1 tratamentul necesar pentru a reveni la o viaţă normală.

În urmă cu aproape 7 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: "Cred că a fost dificil pentru el"
AntenaPLAY • 21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 8:21
Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 24 mart., 7:30
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului
AntenaPLAY • 23 mart., 10:15
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului, la Marele Premiu al Australiei