Închide meniul

Moroșanu: ”Voi urca pentru ultima dată în ring, la Londra! Meciul va fi o revanșă”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 31 martie 2020, 8:50

Moroșanu: ”Voi urca pentru ultima dată în ring, la Londra! Meciul va fi o revanșă”

Facebook Dynamite

Interviu Moroșanu

Cătălin Moroșanu a vorbit în exclusivitate pentru www.antenasport.ro despre cum îl afectează pandemia de Coronavirus, planurile sale de viitor dar și despre ultimul meci pe care vrea să îl susțină în ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Moartea din Carpați” se apropie de 36 de ani și spune că vrea să lupte pentru ultima dată în Anglia, la Londra, în fața românilor din Diaspora. Meciul va fi o revanșă cu unul dintre luptătorii care l-au învins în trecut pe Cătălin, așa cum s-a întâmplat cu Freddy Kemayo sau Daniel Sam.

Salut, Cătălin! Ce faci în perioada asta?
Salutare! Majoritatea timpului mi-l petrec acasă, cu familia. Am avut gala de la Arad, iar la câteva zile a început starea de urgență. Sunt un tip activ, însă acum știm cu toții că e o situație excepțională și trebuie să respectăm cu toții indicațiile autorităților. Nu e de glumit.

Chiar, de aproape doi ani ai devenit și promotor. Cum e?
Evident că e mult mai dificil decât postura de luptător. Când eram doar sportiv, singurul meu scop era să mă antreneze pentru a-mi învinge adversarul. Ca promotor, trebuie să strângi buget, să strângi cei mai buni sportivi, să ai grijă la toate detaliile de organizare. Totul trebuie să meargă ceas pentru ca evenimentul să fie unul reușit. Slavă Domnului, am organizat deja 7 ediții de Dynamite Fighting Show. Am descoperit noi talente, am umplut sălile, iar fiecare dintre gale a avut o audiență foarte bună. Țin mint că, atunci când am început, nimeni nu îmi dădea vreo șansă. Doar câteva persoane în jurul meu au avut încredere în acest proiect.

Ce planuri aveai pentru 2020?
Pe lângă evenimentul de la Arad, ne dorim să mai organizăm alte patru evenimente. Următoarele, de la Galați și Cluj Napoca, erau deja programate, dar evident că nu vom putea să ne ținem de calendar și le vom duce în partea a doua a anului. Cel mai probabil, la Galați va fi la sfârșit de iunie, iar la Cluj în iulie, dar acum sunt doar planuri. Important este să trecem cu bine peste această criză.

Reclamă

Te mai vedem și luptând?
Dorul de ring este imens, îți dai seama. Nu se compară cu nimic, dar sunt conștient că vârsta deja își spune cuvântul. Îmi doresc să mai fac un meci în Diaspora, poate la Londra. E visul meu. Și ca adversar să am o nouă revanșă. E un prematur să discutăm pentru că nu știm cât de mult va dura starea de urgență la nivel mondial. Nu știm ce va fi după.

Cât de mult îl afectează pe un sportiv această pauză?
Toate sălile s-au închis, practic nu te mai poți antrena decât în casă sau afară în curte, dar nu e la fel ca atunci când antrenorul e lângă tine, când ai parte de sparring și așa mai departe. Putem să spunem că e o vacanță pentru majoritatea dintre noi din acest punct de vedere, însă depinde cât de mult se va lungi. Îți dai seama că din momentul în care totul revine la normal, va mai dura cel puțin o lună și jumătate până când se vor putea organiza din nou evenimente. Sportivii trebuie să își reintre în formă.

Ce mesaj le transmiți românilor?
Să fie puternici, să aibă răbdare și totul va fi bine. La fel ca ei, și eu îmi doresc să trecem cât mai repede peste această criză, care ne afectează pe toți, dar, în astfel de momente, viața este mai importantă decât orice altceva. Trebuie să ne protejăm pe noi, pe cei care sunt mai în vârstă și vulnerabili în fața acestui virus. Poporul român a trecut prin situații și mai grele, va fi bine și de data aceasta. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Moroșanu spune că pandemia i-a afectat antrenamentele.
  • Vrea să lupte pentru ultima dată la Londra.
  • Mesaj pentru români: ”Totul va fi bine!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și