Închide meniul

Scene desprinse din K1! Doi muncitori l-au imobilizat pe un cuțitar care înjunghiase un om

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 7:58

Scene desprinse din K1! Doi muncitori l-au imobilizat pe un cuțitar care înjunghiase un om

captura video The Sun

Muncitorii sunt eroii momentului în Londra

  • Doi muncitori au reușit să imobilizeze un agresor
  • Acesta înjunghiase un rabin
  • Victima a scăpat cu viață

Agresorul a atacat un rabin în plină zi, dar a fost oprit la timp de doi frați care lucrau la un șantier din zonă. Aceștia au reușit să-l imobilizeze ca la carte, după ce au aplicat câteva tehnici desprinse din luptele de K1. Un biciclist a intervenit și el rapid pentru a-l prinde pe cuțitar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO – ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Cei doi muncitori, eroii momentului

Victima a ajuns la spital cu răni multiple, dar este în afara oricărui pericol. Poliția a confirmat că a fost vorba despre un atac cu tentă rasistă. Cei doi muncitori care l-au salvat pe rabin sunt văzuți ca niște adevărați eroi. 

Reclamă

"Am alergat repede, când am văzut victima plină de sânge. Eu și fratele meu am reușit să îl punem pe agresor la pământ și să-l imobilizăm până la sosirea polițiștilor. Nu m-aș numi erou. Am acționat instictiv", a declarat unul dintre muncitori pentru The Sun. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 29 nov., 9:16
Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii:”Deja e prea târziu”. Dezvăluiri dureroase despre fostul luptător de K1
JO 2020 • 30 iul., 14:07
Jocurile Olimpice 2020 | A pus prezervativul și a câștigat bronzul. ”Are multă elasticitate!”
FIGHT • 20 apr., 17:45
Greii Benny și Andrei Stoica au mutat luptele din ring la FIFA. Cine a câștigat