Închide meniul

”Tyson din Dârza”, fostul rugbist de la Steaua și Dinamo dă cu pumnul miercuri, în gala de pe Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2021, 9:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

”Tyson din Dârza”, fostul rugbist de la Steaua și Dinamo dă cu pumnul miercuri, în gala de pe Antena 1

Tyson din Dârza

Cosmin Bucătaru este poreclit ”Tyson din Dârza”. Sportivul de la Absoluto Fighting Center este una dintre surprizele pe care le pregătește gala HEROES Fight League. Acest a făcut rugby la Steaua și la Dinamo și promite să facă un meci memorabil în gala ce va avea loc miercuri pe Antena 1, după finala iUmor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala de MMA va avea la start mai multe meciuri spectaculoase. În main event se luptă cel mai bun practicant de MMA din România, Ion Pascu, poreclit ”Bombardierul”. Acesta va da piept cu Maksim Sergeev, un sportiv din Ucraina care are 6 victorii în ultimele 7 meciuri, toate prin KO. Alături de Pascu vor mai lupta nume importante din MMA-ul românesc, ca Alin Chirilă, românul campion în Anglia, Florin Pîrtea sau Cristian Iorga.

Tyson din Dârza, meci la categoria grea!

Una dintre atracțiile galei este confruntarea greilor dintre Cosmin Bucătaru, poreclit Tyson din Dârza, și Mădălin Pîrvulescu. Acesta din urmă este campion național de lupte și de Kempo, și provine de la Sharks Gym din Constanța. Cei doi promit un meci exploziv în gala ce va avea loc miercuri, 12 mai, pe Antena 1.

“Am făcut mai mulți ani de rugby, am trecut pe la Steaua și pe la Dinamo, dar Steaua a rămas în inima mea. De mai mulți ani practic și MMA-ul, iar acum vreau să fac o carieră aici. Am doi sportivi preferați, Khabib și Mike Tyson. Amândoi sunt niște exemple pentru mine pentru că nu dau niciodată înapoi. La fel sunt și eu ca sportiv și ca om”, a spus Cosmin înainte de gală.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și