Închide meniul
Video

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte. Visează să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris

Reclamă

Publicat: 19 martie 2023, 20:15 / Actualizat: 19 iulie 2023, 17:56

Gigi Subţirică vrea să repezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris

Captură Antena Sport

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte. Deşi nu a prins podiumul la Europenele de lupte de la Bucureşti, românul Gigi Subţirică nu renunţă la marele lui vis. Calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştiul de 19 ani de la lupte se amuză când lumea îi greşeşte numele.

Gigi Subţirică a dezvăluit că tatăl său nu a vrut să îl lase la lupte

În primul rând se pronunţă SuBţirică, nu cu P, pentru cei care nu ştiau. Nu prea sunt eu ala cu muşchi, dar la tehnică ştiu câte ceva, pot spune„, a spus Gigi Subţirică.

Tatăl lui n-a vrut să-l lase la lupte. „Îţi rupe o mână, un picior, Doamne Fereşte. După ce-a văzut c-am ieşit la 8 luni de lupte campion national îmi spune ‘mă, foarte bine ca te-ai apucat!’ Da, multumesc„, a mai spus Gigi Subţirică.

Lui Gigi Subţirică îi place să gătească cu iubita lui, care e voleibalistă. „Eu mă ocup cu tăiatul, în general. Mai scot din cuptor, mai bag! Cu asta mă ocup„, a mai spus Subţirică.

Reclamă

Pe puştiul care luptă pentru România îl aşteaptă un test dificil şi la liceu. „Anul ăsta am BAC-ul! Da, mai mult de-o gramadă (n.r. – dacă e pregătit pentru BAC)„, a mai spus Gigi Subţirică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și