Închide meniul

Momentul în care Larisa Iordache a fost jignită de mii de români! "Răspunsul" campioanei noastre a venit la Europene

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 5:32

Momentul în care Larisa Iordache a fost jignită de mii de români! "Răspunsul" campioanei noastre a venit la Europene

AntenaSport

Larisa Iordache a câştigat 4 medalii la Campionatul European

Românii au jignit-o după ce a îmbrăcat uniforma de poliţie, în perioada de urgenţă, atunci când am avut de-a face cu lipsa de personal. Larisa este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost trimisă pe stradă pentru a da o mână de ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Larisei Iordache după ce a fost jignită de fani

La adresa ei, au venit apoi mii de mesaje, multe fiind jignitoare. Larisa a răbufnit şi le-a răspuns tuturor cu o postare pe contul de Instagram.

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a fost mesajul Larisei, pe Instagram.

Larisa Iordache, revenire după 3 ani de pauză

La 8 luni distanţă, Larisa le-a răspuns tuturor cum ştie ea mai bine, prin medalii la Europene. Şi cele 4 medalii, două de aur şi două de argint, au venit după ce ea a lipsit 3 ani de la concursuri, din cauza unor accidentări. Iordache a fost medaliată cu aur la bârnă şi sol, respectiv cu argint pe echipe şi la sărituri.

Reclamă

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a. Acum, ea a impresionat-o şi pe marea Nadia Comăneci.

Reacţia Nadiei Comâneci după performanţele Larisei Iordache

"Am rămas impresionată de revenirea Larisei. După trei ani fără competiţii este extrem de greu să revii la nivelul actual din lumea gimnasticii. Nu mi-am putut imagina că şi-ar fi putut reveni la acest nivel, după ce a avut o accidentare şi trei operaţii. Pentru gimnastică şi pentru tenis mă trezesc cu noaptea în cap şi am promis că mă trezesc ca să o văd. 

Este adevărat că nu au participat unele ţări la aceste campionate europene, dar eu m-am uitat mai mult la dificultate, execuţie şi la punctajul pe care ea l-a obţinut. Dacă stăm şi ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la bârnă, exerciţiul ei este competitiv mondial şi olimpic la medalie. 

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că ea reuşeşte prin voinţa şi determinarea pe care le-a avut ca să concureze la acest nivel spune că ea nu şi-a spus încă tot ce a avut de spus referitor la acest sport. Ea a executat (n.r. – la sol) dificultatea pe care a făcut-o şi în ziua de calificare. 

Dificultatea ei pleca din 5,7, la care se adaugă execuţia. Astăzi au cam pârlit-o cu jumătate de punct, nu am înţeles de ce, dar mă bucur că s-a făcut această contestaţie şi ea a reuşit să aducă această medalie de aur, care a pus România la egalitate cu Rusia, la medalii de aur, 55 în istoria Campionatelor Europene şi peste ruşi la numărul total de medalii", a spus şi Nadia Comăneci, la Digi24. 

Recomandări
  • Larisa Iordache a câştigat 4 medalii la Campionatul European
  • Iordache a impresionat-o şi pe Nadia Comăneci

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și