Închide meniul

CSM Bucureşti, două victorii la "masa verde" în Liga Campionilor. Anunţul făcut de Federaţia Europeană de Handbal

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 19:16

CSM Bucureşti, două victorii la "masa verde" în Liga Campionilor. Anunţul făcut de Federaţia Europeană de Handbal

profimediaimages

Cristina Neagu şi colegele ei de la CSM Bucureşti au câştigat încă un meci la "masa verde"

  • CSM Bucureşti, victorii la "masa verde" în Liga Campionilor
  • Cum arată clasamentul

Federația Europeană de Handbal a decis astăzi soarta meciurilor amânate în actualul sezon al DELO EHF Champions League. EHF a hotărât ca echipele din cauza cărora nu s-au putut disputa partidele la datele stabilite inițial au pierdut meciurile cu 0-10. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele au fost amânate la vremea respectivă după ce unele echipe au semnalat cazuri de Covid 19 în cadrul loturilor lor. 

"În aceste condiții, echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București a câștigat la „masa verde” ambele meciuri amânate în Grupa A a DELO EHF Champions League!

Reclamă

Tigroaicele au fost declarate învingătoare în meciurile cu Rostov Don și Bietigheim, Federația Europeană de Handbal considerând că din cauza adversarelor nu s-au putut disputa meciurile. Cu cele patru puncte obținute, CSM București a urcat pe locul 2 în clasament înaintea ultimului meci din grupa A, cel de sâmbătă, din deplasare cu Metz Handball", se arată în comunicat postat de CSM Bucureşti. 

Iată rezultatele decise la „masa verde” în Grupa A:

Clasamentul din Grupa A:

1. Metz Handball 18p; 2. CSM București 17p; 3. Rostov-Don 17p; 4. FTC Budapesta 16p; 5. Vipers Kristiansand 14p; 6. Team Esbjerg 10p; 7. Krim Ljubljana 7p; 8. BBM Bietigheim 3p. 

Reclamă

Meciurile din ultima etapă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor