Închide meniul
Foto

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 17:13

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros!”

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache, la un eveniment/ Instagram

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul său iubit. Fista gimnastă este într-o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul partener al lui Bernadette Szocs, iar de puţin timp au început să meargă împreună la evenimente mondene. Aceasta a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a fost măcinată de accidentări în ultimii ani, motiv pentru care s-a retras din activitate la finalul anului 2021.

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache a dezvăluit că în momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Chiriţă, acesta era un bărbat singur, fără relaţie, motiv pentru care susţine că nu a existat niciodată un triunghi amoros. Fosta gimnastă a mai mărturisit că o cunoaşte pe Bernadette Szocs, prin prisma faptului că şi aceasta este sportivă de performanţă, însă nu are niciun punct comun cu ea.

De asemenea, Larisa Iordache a mai declarat că nu ar putea avea o relaţie cu un bărbat care „nu are treburile încheiate în trecutul său”.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Reclamă

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Larisa Iordache, prima apariţie alături de noul iubit

Larisa Iordache (26 de ani) a avut prima apariţie în spaţiul public alături de noul iubit. Fosta gimnastă s-a afişat alături de Cristian Chiriță la o gală. Cei doi au oferit declaraţii în faţa jurnaliştilor şi anunţă că şi-au găsit liniştea pe plan sentimental.

„(Reporter: Larisa, ţi-ai găsit liniştea sufletească alături de noul iubit?) Da! Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte foarte mult, iar asta ne ajută. E totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Ne-am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte. Acum depinde de fiecare cum pune problema. Noi am pus o simplă poză şi sperăm să fie totul foarte lin„, a spus Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Chiriță a ţinut să o laude pe noua lui iubită. Este în extaz alături de medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012).

„(Reporter: Ai făcut-o să roşească) Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Şi eu mi-am găsit liniștea sufletească. Este cea mai mare campioană„, a declarat Cristian.

Larisa Iordache a şi glumit pe seama diferenţei de înălţime. Un metru şi 55 de centimetri are fosta gimnastă.

„Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Cred că atunci când s-a împărțit înălțimea, mi-a luat-o şi mie. Dar e ok„, s-a amuzat Larisa.

Cristian Chiriţă este chiar fostul iubit al lui Bernadette Szocs, cea care este considerată cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România. Larisa Iordache confirmase iniţial relaţia cu Cristian pe contul ei de Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și