Închide meniul

Lucian Bute, distincție uriașă primită în Canada! ”Mă simt privilegiat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 8:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Lucian Bute, distincție uriașă primită în Canada! ”Mă simt privilegiat”

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Lucian Bute, distincție uriașă primită în Canada! ”Mă simt privilegiat”

Bute a împlinit 40 de ani și s-a retras din sport în 2019, după o carieră în care a adunat nu mai puțin de 32 de victorii și doar cinci înfrângeri. Pugilistul a câștigat titlul mondial IBF în 2007 și l-a deținut până pe 26 mai 2012, învins atunci de englezul Carl Froch.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Bute, prima reacție după ce a intrat în Pantheonul sportivilor

”Când am sosit (în Canada), în 2003, eu, un tânăr boxer din România, nu vorbeam nici franceză, nici engleză, şi nu m-am gândit niciodată că voi fi, într-o zi, inclus în Panteonul sporturilor din Quebec.

Lumea din Quebec m-a adoptat. Mă simt privilegiat, sunt foarte bucuros, sunt emoţionat”, a declarat Bute.

Alături de Bute, în cadrul acestei gale vor fi onorați și alți sportivi de seamă ai Canadei, precum hocheistul Guy Carbonneau, schiorul Alex Harvey, hocheista Caroline Ouellette și ciclista Marie-Helene Premont. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și