Închide meniul

Rugby, un sport altfel: Ești căpitanul! Vreau să văd liderul din tine! Da, dar…Niciun dar, te rog, da?

Cătălin Oprișan Publicat: 16 noiembrie 2020, 12:39 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Rugby, un sport altfel: Ești căpitanul! Vreau să văd liderul din tine! Da, dar…Niciun dar, te rog, da?

Hepta

Echipa Argentinei care a învins Noua Zeelandă

  • Argentina a învins Noua Zeelandă cu 25-15
  • Primul succes al ”Pumelor” contra „All Blacks” în 30 de partide

Niciodată în cele 29 de partide precedente, ”Pumele” nu reușiseră să treacă de ”All Blacks”. Succesul băieților din Patria Tangoului a fost cu atât mai important cu cât ei nu mai evoluaseră de 13 luni, de la partida contra Statelor Unite, în campania de calificare la ”Mondialul” din Japonia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar nu numai scorul a atras atenția, ci și un dialog auzit pe gazon. Desigur, iubitorii rugbyului nu se vor arăta uimiți. Restul, însă, da, pentru că e clar că acolo e o altă lume.
După doar trei minute de joc, Shannon Frizell a reacționat ciudat la o acțiunea defensivă a argentinianului Kremer. Jucătorii ambelor echipe s-au pus pe îmbrânceală, s-a lăsat și cu câțiva pumnișori…

După ce spiritele s-au mai calmat, arbitrul australian Angus Gardner i-a chemat la el pe Pablo Matera, ”căpitanul” argentinian cu 62 de partide la echipa națională, implicat în… grămada neordonată creată, precum și pe Shannon Frizell. Redăm dialogul:

Reclamă

Arbitru: ”V-ați împins unul contra celuilalt, vă rog frumos să vă potoliți. Pablo, ești căpitanul echipei tale! Vreau să văd liderul din tine, nu cum te împingi cu ceilalți jucători!”

Pablo Matera: ”Nu am putut să nu văd că unul dintre ei mi-a lovit un coechipier. Acesta nu este respect! Joc pentru țara mea, dar acesta nu este respect!”

Reclamă

Arbitru: ”Dar nu te poți băga în orice altercație din postura de căpitan, am nevoie de liderul din tine! Clar?”

Pablo Matera: ”Da, dar…”

Arbitru: ”Niciun <<dar>>, te rog, da?!”

Reclamă 4 / 0/3

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se distinge cu sudamericanul dă din cap și pleacă la locul său…

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
România - Portugalia 24-49, în Rugby Europe Championship 2024
Alte sporturi • 17 feb., 19:09
România – Portugalia 24-49. „Stejarii” au suferit un eşec drastic în Rugby Europe Championship 2024
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf
Alte sporturi • 31 ian., 18:23
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf: „E strigător la cer! Nu ne permitem”
Lionel Scaloni: "Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?"
Fotbal • 28 ian., 13:24
Lionel Scaloni: „Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?”. Discurs despre fotbalul modern
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Fotbal • 2 ian., 10:56
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera