Închide meniul
VIDEO

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz: „O plăcere să fiu alături de omul meu”

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 20:35

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz: O plăcere să fiu alături de omul meu”

Salt Bae s-a întâlnit cu Kylian Mbappe

Twitter

  • Salt Bae s-a întâlnit cu Kylian Mbappe
  • Bucătarul este anchetat de FIFA, după incidentul de la finala Cupei Mondiale

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Kylian Mbappe și l-a pupat pe obraz. Videoclipul cu cei doi a devenit în foarte scurtă vreme viral pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși este anchetat de FIFA pentru incidentul petrecut la finala Cupei Mondiale, bucătarul continuă să fie în centrul atenției. De data asta, alături de Kylian Mbappe.

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz

Superstarul lui PSG a profitat de timpul rămas până la reluarea campionatului din Franța și s-a întânit cu Salt Bae, celebrul bucătar turc fiind bun prieten cu vedeta pariziană.

Reclamă

„A fost o noapte bună. O plăcere să vin alături de omul meu”, a spus Kylian Mbappe.
„Întotdeauna”, a replicat Salt Bae, după care l-a pupat pe obraz pe superstarul lui PSG.

Reclamă

Salt Bae, în vizorul FIFA după ce a fost pe teren la finala Cupei Mondial şi l-a urmărit pe Lionel Messi

Salt Bae a intrat în atenţia FIFA, după ce l-a urmărit cu insistenţă pe Messi, după finala Cupei Mondiale. Celebrul bucătar a fost prezent pe teren, imediat după fluierul final din Argentina – Franţa.

Nusret Gokce, pe numele său real, nu a avut autorizaţie pentru a intra pe gazon alături de starurile celor două echipe. Astfel, forul mondial a decis să pedepsească oamenii care l-au lăsat pe acesta să fie în centrul bucuriei „pumelor”.

Imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială, Salt Bae l-a urmărit pe Lionel Messi pe gazon, pentru a face o fotografie alături de el. Starul de la PSG a cedat insistenţelor bucătarului turc, la restaurantul căruia a fost prezent în mai multe rânduri. Mai mult decât atât, turcul s-a fotografiat sărutând şi trofeul Cupei Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

FIFA a transmis faptul că se vor impune sancţiuni pentru persoanele care l-au lăsat pe Salt Bae să se plimbe nestingherit pe gazon, după încheierea finalei Campionatului Mondial.

„FIFA a stabilit cum au reușit unele persoane neautorizate să primească acces pe teren, la festivitatea de închidere a Campionatului Mondial. Acțiunile interne care se impun vor fi luate”, se arată în declaraţia unui purtător de cuvânt al FIFA, citat de skysports.com.

Salt Bae a devenit cunoscut prin modul său unic de a presăra sare asupra mâncării. Restaurantele sale au fost vizitate de nume mari din fotbal precum Cristiano Ronaldo şi David Beckham.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol