Închide meniul
Video

Suliţa o ţine in formă! Mirela Ţermure nu poate trăi fără mişcare şi e un model pentru sportivii pe care îi antrenează

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2020, 17:10

Facebook Mirela Ţermure

Mirela Ţermure

Acum 20 de ani, ea a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney iar in 2004 a fost nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari. Ţermure a revenit anul trecut in competitii, iar la 45 de ani inca e inca in top trei in tara la aruncarea sulitei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă este mai în vârstă decât celelalte atlete, Mirela Ţermure nu vede în acest lucru un obstacol prea mare. "Concurenta e foarte slaba si ideea a fost sa ma duc sa castig nationalele sa le demonstrez ca se poate si facand in joaca".

La Balcaniada, Ţermure a fost aproape de podium, in fata unor adversare mult mai tinere decat ea!  "Puteau sa-mi fie fiicele mele toate", a declarat aceasta.  "Ce sa zica? bravo mie!"

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și