Închide meniul

A comis-o din nou! Mihai Stoica, șocat de un jucător de la FCSB: „Ce ai declarat, mă!? Mi s-a făcut rău, când am auzit!”

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2021, 8:10 / Actualizat: 20 septembrie 2021, 9:12

A comis-o din nou! Mihai Stoica, șocat de un jucător de la FCSB: „Ce ai declarat, mă!? Mi s-a făcut rău, când am auzit!

Mihai Stoica si Mititelu jr., în timpul meciului Universitatea Craiova - FCSB

SportPictures / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

„Am fost șmecher, când am scos penalty-ul”, a spus Crețu după meciul dintre FC U Craiova și FCSB 0-1. Când a ajuns în vestiar, MM Stoica a mers la Vali Crețu pentru a-i atrage atenția, referitor la ce declară. Era deja prea târziu, fundașul dreapta „o comisese” deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, șocat de declarațiile lui Vali Crețu

De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea.

Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar a zis: ‘Păcat că n-am și minte’. El știe cum e.

După joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. ‘Păi, deja am declarat’, mi-a răspuns. ‘Ce ai declarat, mă?!’ Când am auzit, mi s-a făcut rău!„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Declarațiile lui Vali Crețu care l-au scos din sărite pe Mihai Stoica

La finalul meciului dintre FC U Craiova și FCSB, câștigat de roș-albastri cu 1-0, prin golul marcat de Keșeru, din penalty, Vali Crețu a făcut niște declarații halucinante. Fundașul dreapta a fost cel care a obținut lovitura de la 11 metri și a susținut că a fost „puțin șmecher”.

Reclamă

Am fost un pic mai şmecher, i-am luat faţa şi m-a lovit la genunchi. Am simţit că m-a atins. Trebuie să fii un pic şmecher. El a venit în mine şi asta a fost. Aşa se câştigă campionatele.

Nu tot timpul ne iese jocul. Am legat două victorii şi ne va da încredere pe viitor. Moralul te duce pe val. O să arătăm mult mai bine cu Mister„, a spus Crețu, după joc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine este jucătorul care l-a exasperat pe Mihai Stoica
  • Ce a putut sa facă titularul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și