Închide meniul

”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie, de la 23:45, la Antena 1

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 8:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie, de la 23:45, la Antena 1

Antena 1

”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi

  • ”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi
  • Spectacolul e pe Antena 1, pe 25 decembrie, de la 23:45

Cu toate că vremurile pe care le trăim ne țin departe unii de ceilalți, Ștefan Bănică îi invită pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție, însă diferit de anii trecuți, când seri la rând își întâlnea miile de fani la Sala Palatului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De data aceasta, Ștefan Bănică a pregătit o emisiune specială, intitulată “Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi și va putea fi urmărită chiar în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, ora 23:45, la Antena 1!

”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie, de la 23:45, la Antena 1 

 Prin acest show, Ștefan Bănică își invită publicul în fața televizoarelor pentru a petrece de Crăciun o seară de neuitat. Vor fi momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați unul și unul! “Acasă de Crăciun” e o emisiune specială! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun. 

Reclamă

"Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Așa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povestește, se râde, se cântă, apar invitați-surpriză și vedem și cele mai spectaculoase duete, cu artiști excepționali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipsește atât de mult în prezent și care completează cu brio conceptul show-ului. 

Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu.  Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ștefan Bănică.   

Reclamă

Tot în cadrul show-ului, cei de acasă pot asculta și noul single lansat de curând de Ștefan Bănică, “Crăciunul, vine Crăciunul!”, dar într-o altă formă, un duet-surpriză mult așteptat!În plus, ediţii de sărbãtoare ale celor mai îndrăgite emisiuni zilnice, premiere ale unor filme ce surprind magia sărbãtorii, precum şi ediţii speciale ale Observatorului, toate se vor regăsi în programul special de Crăciun de la Antena 1. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
30 de ani, un singur vis. AZI, Antena creeaza ce urmează!
Media • 29 nov., 8:00
De 30 de ani Antena creează ce urmează!
România - Elveţia, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Media • 22 nov., 12:44
România – Elveţia, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă. Record de audienţă în 2023
Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Media • 13 sept., 13:35
Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Gică Popescu este noul analist al meciurilor naţionalei la Antena 1
Media • 8 sept., 11:23
Gică Popescu este noul analist al meciurilor naţionalei la Antena 1
Flavius Biea a devenit campion mondial!
FIGHT • 6 mai, 0:25
Flavius Biea a devenit campion mondial! A câştigat centura IBA, după o luptă fabuloasă cu Velasco. Gala de box iFight „Mondial în țara mea” a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY